Με καθυστέρηση τριών μηνών, Πολλαετίδης!

12/10/2016 - 15:46 Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2016 - 16:11

Ο εκλεκτός του Γιάννη Μανούσου για την τεχνική ηγεσία του Αιολικού είναι ο Γιάννης Πολλαετίδης και αν το όνομα δεν σας φαίνεται... άγνωστο, έχει να κάνει με το γεγονός πως ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν και πριν από τρεις μήνες κοντά στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Τότε, επιλέχθηκε τελικά να παραμείνει ο Πέτρος Μίχος στο τιμόνι της ομάδας, αν και ο 41χρονος προπονητής από τη βόρεια Ελλάδα είχε κερδίσει αρκετούς πόντους μέσα στο διοικητικό συμβούλιο των "κυανόλευκων". Σχεδόν 90 ημέρες μετά, ο Γιάννης Πολλαετίδης ετοιμάζει βαλίτσες για τη Λέσβο.

Νεαρός, φιλόδοξος και με όρεξη για δουλειά, ο Πολλαετίδης πληρούσε τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η διοίκηση για το προφίλ του νέου προπονητή. Ως πρώτος προπονητής εργάστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως βοηθός του Στράτου Βουτσακέλη σε Ιωνικό και Δόξα Δράμας.

Ο νέος τεχνικός θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη αύριο για να έχει τις τελικές επαφές του με τον Γιάννη Μανούσο, ωστόσο υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey