Πολλαετίδης στο "SL": "Μεγάλη πρόκληση ο Αιολικός!"

13/10/2016 - 11:30 Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2016 - 11:56

Όπως έγινε γνωστό από χθες, ο Γιάννης Πολλαετίδης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής του Αιολικού, αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. 

Ο 41χρονος τεχνικός έρχεται το απόγευμα στη Μυτιλήνη, ώστε να συζητήσει και από κοντά με τη διοίκηση του συλλόγου και να δώσει επίσημα τα χέρια με τον πρόεδρο Γιάννη Μανούσο. 

Το "SL" επικοινώνησε με το πρώην προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς κι εκείνος έδειξε απόλυτα έτοιμος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του. "Έχουμε έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία, το απόγευμα θα βρίσκομαι στη Μυτιλήνη ώστε να την οριστικοποιήσουμε και επίσημα", ανέφερε ο Γιάννης Πολλαετίδης, που βρέθηκε και το καλοκαίρι κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μυτιληνιών. "Είναι αλήθεια, είχαμε συζητήσει και πριν από τρεις μήνες το ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά τότε δεν προχώρησε κάτι. Ίσως ήταν πιο ώριμες οι συνθήκες αυτή τη φορά", συμπλήρωσε ο φιλόδοξος τεχνικός.

Ο ίδιος εμφανίζεται σίγουρος για τις δυνατότητες του Αιολικού, τον οποίο μάλιστα τοποθετεί πολύ ψηλά με βάση την ιστορία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. "Ο Αιολικός αποτελεί μεγάλη πρόκληση για κάθε προπονητή. Είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο. Το κεφάλι κάτω και δουλειά καθημερινά για να πάμε καλά. Και θα πάμε καλά. Γνωρίζω από παλαιότερες συνεργασίες μας κάποιους ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στο σύλλογο, ενώ άλλους τους έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλος στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Έτσι κι αλλιώς όμως είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω και δύο ολόκληρα 90λεπτα από το φετινό πρωτάθλημα, με ΠΑΟ Βάρδας και Παναχαϊκή. Εκτιμώ ότι η ομάδα είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και δεν χρειαζόμαστε κάποια ιδιαίτερη πίστωση χρόνου." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey