Ο άνθρωπος πίσω από τη συμφωνία με Πολλαετίδη!

13/10/2016 - 21:01

Νέος προπονητής του Αιολικού είναι ο Γιάννης Πολλαετίδης, που ήρθε το απόγευμα στη Μυτιλήνη και από το αεροδρόμιο βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας της Μυτιλήνης, όπου μέχρι αυτή την ώρα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση των "κυανόλευκων" σε εξαιρετικό κλίμα. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση των "κυανόλευκων" για τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο 41χρονος πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι δεδομένο ότι έχει όρεξη για δουλειά, ωστόσο θα πέσει κατευθείαν στα βαθιά, αφού οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται την Κυριακή με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί, αναφορικά με τη συμφωνία Πολλαετίδη - Αιολικού είναι πως ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή είναι Μυτιληνιός. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ατζέντη FIFA, που εκπροσωπεί τον νεαρό τεχνικό και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο με τον πρόεδρο Γιάννη Μανούσο. Μάλιστα, ο εκ Μυστεγνών μάνατζερ έφερε το καλοκαίρι στους "κυανόλευκους" και τον Δημήτρη Κεσίδη, που έχει κερδίσει με το σπαθί του ως τώρα μια θέση στην 11άδα, αποδεικνύοντας το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και την ιστορική ομάδα της Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey