Παρουσίασε Πολλαετίδη ο Αιολικός

19/10/2016 - 14:03 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2016 - 15:28

Το νέο της προπονητή, Γιάννη Πολλαετίδη, παρουσίασε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του Αιολικού, στα γραφεία του συλλόγου παρουσία του προέδρου Γιάννη Μανούσου, μελών του διοικητικού συμβουλίου και των άμεσων συνεργατών του στο τεχνικό επιτελείο, τον γυμναστή Βάιο Ρίππη και τον κόουτς τερματοφυλάκων Δημήτρη Πολυζώνη. 

Ο νεαρός τεχνικός χαρακτήρισε ως "μεγάλη τιμή την παρουσία του στον πάγκο του Αιολικού", ευελπιστώντας σε μια καλή συνεργασία που θα οδηγήσει το σύλλογο "εκεί ψηλά που όλοι ονειρευόμαστε". Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της ομάδας της Μυτιλήνης από το περασμένο καλοκαίρι, παραδέχθηκε ότι "υπήρχε προσέγγιση, η οποία συνεχίστηκε σε ανθρώπινο επίπεδο", παρά το γεγονός πως δεν μετουσιώθηκε τότε σε συνεργασία. "Όνειρό μου είναι μετά από κάθε παιχνίδι να μη βλέπω ποδοσφαιριστές με κατεβασμένα κεφάλια, να έχουμε δώσει το 100% μέσα στο γήπεδο και να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που θα γίνεται κάθε Κυριακή", εκμυστηρεύτηκε.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης πήρε θέση και για το γεγονός ότι δεν κοουτσάρισε την ομάδα στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟ Βάρδας: "Θέλω να επισημάνω ότι η διοίκηση μου έδωσε το ελεύθερο να αποφασίσω εάν θα ταξιδέψω στη Βάρδα ή όχι. Υπήρχαν δύο ζητήματα. Το ένα ήταν διαδικαστικό και είχε να κάνει με την πιστοποίηση του προπονητή. Δεν θα είχα δικαίωμα να κάτσω στον πάγκο και θα έπρεπε να μπούμε στη διαδικασία της τηλεφωνικής επικοινωνίας από την εξέδρα. Ο κ. Βάιος Ρίππης προετοίμαζε όλη τη βδομάδα τους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι και δεν θα ήταν ότι καλύτερο να παρέμβω, χωρίς καλά-καλά να ξέρω τα ονόματα των ποδοσφαιριστών. Από την άλλη, οι παίκτες που παρέμειναν στη Μυτιλήνη, θα έμεναν τρεις μέρες χωρίς προπόνηση. Το θεώρησα πιο φυσιολογικό να μείνω στο νησί και να προπονήσω την ομάδα".

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα του Τύπου, που χαρακτήρισαν αποστολή αναπληρωματικών εκείνη που ταξίδεψε στη Βάρδα. "Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί. Είναι όλοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του Αιολικού και όταν χρησιμοποιούνται πρέπει να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο και να πάρουν το αποτέλεσμα που αξίζει στην ιστορία του Αιολικού." Τέλος, σχολιάζοντας το αν η ομάδα έχει ανάγκη από μεταγραφές, αρκέστηκε να αναφέρει: "Όλες οι ομάδες χρειάζονται πάντοτε ενίσχυση. Θα το δούμε στην πορεία.."

Σε εκείνο το σημείο, ο Πρόεδρος του Αιολικού Γιάννης Μανούσος επεσήμανε πως ήταν "προσωπικό λάθος το ότι δεν επένδυσε η ομάδα το καλοκαίρι σε έναν προπονητή με φιλοδοξίες". Επεσήμανε με νόημα μάλιστα πως στόχος είναι "να φτιάξουμε μια ομάδα και μέσα, αλλά και έξω από το γήπεδο, που θα μπορεί να σταθεί στις δικές της δυνάμεις". Τέλος, ενημέρωσε πως "ο νέος προπονητής έχει το ελεύθερο να ρισκάρει και προπονητικά, για να έρθουν θετικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς, ώστε να μπουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο στα επόμενα χρόνια"

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις Γιάννη Πολλαετίδη και Γιάννη Μανούσου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey