Σε επαφές για τερματοφύλακα

21/10/2016 - 12:21

Η ξαφνική απόφαση για την αποχώρηση του Παναγιώτη Πάππου από τη Μυτιλήνη και τον Αιολικό, αναγκάζει τη διοίκηση του συλλόγου να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, ώστε να καλυφθεί το κενό που προέκυψε στο έμψυχο δυναμικό.

Ο 30χρονος πορτιέρο ζήτησε να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Λέσβου για προσωπικούς λόγους, έχοντας δεχθεί κρούση από την ομάδα της Ρόδου. Το θέμα συζητήθηκε μεταξύ διοίκησης και προπονητή και θεωρήθηκε ότι το καλύτερο με τα υπάρχοντα δεδομένα για το σύλλογο ήταν να παραχωρηθεί ο παίκτης. Ακολούθως, έγιναν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων και τελικά ο Πάππος ανακοινώθηκε και επίσημα χθες από τους Ροδίτες.

Ο Αιολικός πορεύεται πλέον στις προπονήσεις με τον Λευτέρη Ζαχαρή και τον νεαρό Γιώργο Ζηρόπουλο, ωστόσο είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθεί και ένας ακόμα τερματοφύλακας. Ήδη, ο Γιάννης Πολλαετίδης έχει εντοπίσει κάποιους στόχους και πλέον αναλαμβάνει δράση ο πρόεδρος Γιάννης Μανούσος για τις τελικές επαφές. Εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο, το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey