Πολλαετίδης: "Σε καλό δρόμο..."

21/10/2016 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2016 - 13:42

Έχοντας συμπληρώσει την εβδομάδα... προσαρμογής στη Μυτιλήνη, ο νέος προπονητής του Αιολικού μίλησε στο "SL" για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στους "κυανόλευκους".

Λίγο πριν τη σημερινή προπόνηση στην Αγία Μαρίνα, ο Γιάννης Πολλαετίδης έκανε ένα μικρό απολογισμό, επισημαίνοντας: "Μπορεί να έχουμε κάποιες χτυπητές αδυναμίες, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο. Όλα τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις, ώστε να εφαρμόσουν όσα ζητάμε από εκείνους στο γήπεδο και να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις".

Σχετικά με το ξαφνικό θέμα που προέκυψε από την αποχώρηση του Παναγιώτη Πάππου, ο νέος τεχνικός του Αιολικού τόνισε: "Από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στον Αιολικό, ήταν προτιμότερο για το σύλλογο να αποχωρήσει. Ήρθε στο γραφείο μου και συζητήσαμε, αλλά η σκέψη του ήταν εκτός Αιολικού. Του ευχηθήκαμε όλοι καλή συνέχεια και κοιτάμε αλλού. Θα περίμενα πάντως, εφόσον σκεφτόταν καιρό μια τέτοια εξέλιξη, να είχε ενημερώσει νωρίτερα για τις προθέσεις του, ώστε να έχει η διοίκηση το χρονικό περιθώριο να βρει τον αντικαταστάτη του..."

Για το πότε και πώς υπολογίζει να καλυφθεί το κενό κάτω από τα δοκάρια: "Μας επείγει η απόκτηση τερματοφύλακα, αλλά δεν θα προχωρήσουμε σε βιαστικές κινήσεις. Από χθες μας έχουν προταθεί αρκετές περιπτώσεις. Η φανέλα του Αιολικού όμως είναι βαριά, η πίεση δεδομένη και έτσι δεν θα ρισκάρουμε, αν δεν είμαστε απόλυτοι σίγουροι."

Αναφορικά τέλος με τη φιλοσοφία του στο ποδόσφαιρο, ο Γιάννης Πολλαετίδης διευκρίνισε: "Θέλω να κερδίζουμε τα ματς. Αυτό είναι το σημαντικό, ακόμα κι αν έρθει με μισό-μηδέν. Δεν το ξεχωρίζω σε επιθετικό ή αμυντικό ποδόσφαιρο. Μπορεί σε ένα ματς να βάλουμε τέσσερα γκολ, αλλά να δεχθούμε πέντε. Μια επιθετική ομάδα δηλαδή θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από αυτό το αποτέλεσμα; Στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι να μη δεχθούμε γκολ, αφού έτσι εξασφαλίζεται ότι δεν χάνουμε. Από κει και πέρα, ζητούμενο πάντοτε είναι να σκοράρουμε ένα περισσότερο γκολ από κάθε αντίπαλο." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey