Ολοκληρώθηκε το deal Καδή-Αίγειρου

21/10/2016 - 19:52 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2016 - 20:00

Στον Αίγειρο Μυστεγνών θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν ο Αλέξης Καδής, που αποχώρησε από τον Αιολικό μετά από δική του πρωτοβουλία, αφού έπειτα από την τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα δεν κατέστη δυνατό να ενσωματωθεί εκ νέου στο ποδοσφαιρικό τμήμα των "κυανόλευκων".

Ο Καδής έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Μυτιλήνης και αφού δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ από τον Αίγειρο, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση Μπότη και θα αποτελεί πλέον παίκτη της ομάδας των Μυστεγνών. Το δελτίο του έφτασε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει άμεσα δικαίωμα συμμετοχής, ακόμα και για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Όλυμπο, στην Αγιάσο.

Ο Θόδωρος Παπαλόπουλος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού ο Καδής μπορεί να προσφέρει ποιοτικές λύσεις τόσο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όσο και στα μετόπισθεν, ενώ παράλληλα με την εμπειρία που έχει αποκτήσει από την επταετία του στον Αιολικό και τη συμμετοχή του μεταξύ άλλων στη Γ' Εθνική, είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει συνολικά επίπεδο τη νέα του ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey