Πολλαετίδης: "Να κερδίσουμε τον κόσμο"

29/10/2016 - 20:57

Η αναμέτρηση του Αιολικού με αντίπαλο τη Θήβα θα είναι το επίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Πολλαετίδη στον πάγκο των Μυτιληνιών, γεγονός που προσδίδει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο ματς.

Ο νέος προπονητής των "κυανόλευκων", μιλώντας στο "SL", επεσήμανε για τον αυριανό αγώνα: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που και μόνο το γεγονός ότι έχει υποστεί μόλις μία ήττα από το Φωστήρα, κάτι σημαίνει. Έχουμε την ίδια βαθμολογική θέση, θα είναι ένα ντέρμπι και θα το κερδίσει εκείνος που θα δείξει μέσα στο γήπεδο ότι το θέλει περισσότερο."

Αναφορικά με το πώς αναμένεται να παρουσιαστεί ο Αιολικός, ο Γιάννης Πολλαετίδης τόνισε: "Περιμένω να δω κατά πόσο θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές στα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. Έχω μια περιέργεια, δεν σας το κρύβω. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να αφομοιώσουμε γρήγορα κάποια πράγματα, ώστε να παρουσιάσουμε αυτό που σχεδιάζουμε για την ομάδα."

Τέλος, μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας, ο νεαρός τεχνικός δεν έκρυψε την ανυπομονησία του: "Περιμένω από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν. Ομάδα χωρίς κόσμο, δεν έχει μέλλον, αλλά ο Αιολικός έχει αποδείξει πως διαθέτει σταθερούς υποστηρικτές. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε με τις εμφανίσεις μας να κερδίσουμε τον κόσμο και να φέρνουμε συνεχώς νέους φιλάθλους στο γήπεδο, μέσα από την προσπάθειά που θα καταβάλουμε σε κάθε παιχνίδι, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό."

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Αιολικού προχώρησε στη μείωση της τιμής του εισιτηρίου στα 7€ για το ματς με τη Θήβα, διατηρώντας την τιμή των 12€ μόνο για τη σκεπαστή εξέδρα του Σταδίου Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey