Η Συνέντευξη Τύπου [audio]

31/10/2016 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2016 - 14:10

Αντιστρόφως ανάλογα ήταν τα συναισθήματα των ανθρώπων του Αιολικού με εκείνων της Θήβας, μετά τη λήξη του ισόπαλου μεταξύ τους αγώνα (1-1), χθες το μεσημέρι στον "Ταρλά" και αυτό καταγράφηκε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις τους στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, που "πάλεψαν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο", επισημαίνοντας πως "το ματς πήγε όπως ακριβώς το περίμενε ο Αιολικός". Χαρακτήρισε "ανορθόδοξο τον τρόπο που επιτέθηκε" η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας με ψηλές μπαλιές να βρεθούν μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ ανέφερε πως αυτό ήταν κάτι που "δεν είχαμε δουλέψει καθόλου τις 15 τελευταίες ημέρες, που βρίσκομαι εδώ". Μάλιστα, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τα στοιχεία εκείνα του παιχνιδιού, που ενώ δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις, δεν τα παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πολλαετίδη

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Αιολικού παραβρέθηκε ο Σπύρος Μίχος, που ήταν εμφανώς πικραμένος από το ισόπαλο 1-1, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Αξίζαμε να πάρουμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και κατοχή μπάλας, αλλά χρειαζόμαστε ατομικά περισσότερο εγωισμό και μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο". 

Από την ομάδα της Θήβας, μίλησαν ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου και ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μυτιληνιών, Κώστας Σπανός. Ακούστε τα ηχητικά αποσπάσματα:

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey