Έπιασε τον... Ταύρο από τα κέρατα!

06/11/2016 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2016 - 13:50

Σπουδαίο διπλό μέσα στον Ταύρο πανηγύρισε ο Αιολικός, επικρατώντας του Φωστήρα με 1-2 στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης" και μάλιστα με ανατροπή!

Η ομάδα της Μυτιλήνης έπαιξε έξυπνα, ενώ ήταν ιδιαιτέρως απειλητική σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς και με δύο γκολ του Μπουρού στην επανάληψη, που πέρασε μάλιστα ως αλλαγή στο παιχνίδι, έφυγε με το τρίποντο από μια καυτή έδρα.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης παρέταξε τον Αιολικό με τον Ζαχαρή στα γκολποστ, τους Αμπραχαμιάν, Κρητικό, Κριπιντίρη και Τάχια στην άμυνα, Μίχο και Παληγεώργο στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους επιτελικό τον Μανουσάκη, στα άκρα τους Ευσταθίου και Ραζάκ, με προωθημένο τον Χρήστου.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος στο πρώτο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου. Ο Αιολικός απείλησε με τον Ευσταθίου στο ημίωρο, αλλά από μια στημένη φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Καλημέρης νίκησε από το 40 μέτρα τον Ζαχαρή, γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη, ο προπονητής του Αιολικού πέρασε τον Κεσίδη αντί του Παληγεώργου και τον Μπουρού αντί του Χρήστου. Ο νεαρός Μυτιληνιός επιθετικός μάλιστα τον δικαίωσε σχεδόν στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά σε 1-1, μετά από σέντρα του Μανουσάκη στο 55ο λεπτό. Και πριν καλά-καλά αντιληφθεί ο Φωστήρας τι έχει συμβεί, ο Μπουρούς έκανε και το 1-2 στο 60ο λεπτό με ψλυχραιμο πλασέ, βάζοντας τον Αιολικό σε ρόλο οδηγού.

Ακολούθησε ένα δυναμικό παιχνίδι, με τον διαιτητή Αντιπαριώτη να αφήνει τα σκληρά μαρκαρίσματα και γενικώς να χάνει τον πειθαρχικό έλεγχο. Ο Αιολικός έπαιξε έξυπνα, διατηρώντας το προβάδισμά του ως το τέλος, παρά το ότι υπήρξαν αρκετά σφυρίγματα... έδρας στο τελευταίο τέταρτο, με τον Φωστήρα εγκατεστημένο γύρω από την περιοχή των Μυτιληνιών. Στην καλύτερή της ευκαιρία, η ομάδα του Ταύρου έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως οι αμυντικοί του Αιολικού απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Συγκλονιστική η παρουσία των Μυτιληνιών φιλάθλων στις εξέδρες, έσπρωξαν την ομάδα με τη φωνή τους σε όλη τη διάρκεια και κυρίως στα τελευταία λεπτά.

Συνθέσεις:
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Κουρελίνης, Κολελάς, Βλάχος, Παραράς, Μεντής, Καλημέρης, Λέσι, Ζαγοριανός, Κράση, Ταχματζίδης, Μλιτζανής
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Αμπραχαμιάν (75' Αζίζ), Κρητικός, Τάχιας, Παληγεώργος (46' Κεσίδης), Κριπιντίρης, Χ.Γ.Ευσταθίου, Μίχος, Χρήστου (46' Μπουρούς), Μανουσάκης, Ραζάκ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey