Παίρνει Γκρίντι Πάλλα, κινείται και για μεσοεπιθετικό!

12/01/2017 - 14:49

Στον 22χρονο Γκρίντι Πάλλα κατέληξε ο Αιολικός για τον αντικαταστάτη του Σπύρου Μίχου, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεσαία του γραμμή.

Πρόκειται για αμυντικό μέσο, που θα πλαισιώσει τον Κεσίδη, προσφέροντας μια ακόμα λύση στον Γιάννη Πολλαετίδη. Ο προπονητής του Αιολικού είχε συνεργαστεί και πέρυσι με τον νεαρό Αλβανό, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. 

Στο παρελθόν, ο Πάλλα έχει περάσει από τις ακαδημίες του παλιού άσσου Εμπενίτζερ Χάγκαν (ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Καλαμάτα), αγωνιζόμενος στη συνέχεια σε Θεσπρωτό, Θύελλα Φιλώτα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τριγλία Ραφήνας και μέχρι πρότινος ανήκε στην ΑΕ Φαλήρου, η οποία συμμετέχει στην Α' ΕΠΣ Μακεδονίας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού έρχεται το απόγευμα στη Μυτιλήνη.

Στις επόμενες κινήσεις των Μυτιληνιών, υπάρχει σκέψη για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα υπάρχει και νέα αποχώρηση παίκτη από το υπάρχον ρόστερ. Αμέσως μετά, στόχος είναι η ενίσχυση στα μετόπισθεν, τουλάχιστον με έναν αμυντικό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey