Δύσκολα, άλλη προσθήκη!

24/01/2017 - 11:50 Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2017 - 12:14

Με μοναδικό νέο μεταγραφικό απόκτημα τον 22χρονο αμυντικό μέσο Γκρίντι Πάλλα αναμένεται να πορευτεί ο Αιολικός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" πολύ δύσκολα η ομάδα της Μυτιλήνης θα προχωρήσει σε νέα κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι αποτρεπτικά για περισσότερα ανοίγματα, με τη διοίκηση του Αιολικού να ενεργεί συνειδητοποιημένα σε αυτό το κομμάτι, μη θέλοντας να φανεί ανακόλουθη στο προσεχές μέλλον, αποφεύγοντας και το ενδεχόμενο ρίσκο να διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια. 

Ο Γιάννης Πολλαετίδης είχε επισημάνει σε δηλώσεις του στο "SL" πριν λίγο διάστημα, την ανάγκη ενίσχυσης σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά τελικά όλα δείχνουν πως μόνο το κενό του Σπύρου Μίχου καλύφθηκε με τη μεταγραφή του Πάλλα. Η αποχώρηση του Αζίζ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλυφθεί εκ των έσω με τον Τόλια, αλλά και τον Κρητικό που μπορεί έτσι κι αλλιώς να προσφέρει λύσεις εκεί, ενώ η παραχώρηση του Σπάρταλη στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής δημιουργεί ένα πρόβλημα, που αναζητεί λύση, αφού πλέον ο αριθμός του ρόστερ έχει μικρύνει, δυσκολεύοντας ακόμα και τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού στις προπονήσεις.

Για το λόγο αυτό, ο προπονητής του Αιολικού θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση σήμερα, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο κάποιας συνεργασίας και ν είναι εφικτό να συμμετέχουν πλέον στις προπονήσεις νεαροί ποδοσφαιριστές από ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey