Να ξορκίσει τον... δαίμονα!

04/02/2017 - 11:44

Ο Αιολικός υποδέχεται το Λουτράκι, το μεσημέρι της Κυριακής (5/2, 15:00) στο Γήπεδο Λουτρών, θέλοντας να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Παναχαϊκή, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης θα μπορεί να υπολογίζει ξανά σε αυτή την προσπάθεια τον Δημήτρη Μπουρού, του οποίου ο τραυματισμός ήταν επιπόλαιος, με αποτέλεσμα να είναι και πάλι διαθέσιμος για το βασικό σχήμα. Στην περίπτωση του Λεωνίδα Χρήστου, ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης δεν επιθυμεί να ρισκάρει πιθανή υποτροπή και παρά το ότι θα τον συμπεριλάβει στη 18άδα, αφού δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές, θα τον προφυλάξει ανάλογα και με την έκβαση του αγώνα, δίνοντάς του χρόνο μόνο εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Παρελθόν αποτελεί ο Αμπντούλ Ραζάκ, που ζήτησε για προσωπικούς λόγους να φύγει από τη Λέσβο. Η σύζυγος του Γκανέζου μέσου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και διαμένει μόνιμα στη Σύρο, με τον Ραζάκ να λύνει τη συνεργασία του με τον Αιολικό για να επιστρέψει μόνιμα στις Κυκλάδες.

Το Λουτράκι αποτελεί τον κακό δαίμονα των Μυτιληνιών, καταφέρνοντας να μείνει αήττητο τα τελευταία 2,5 χρόνια απέναντι στον Αιολικό. Φέτος πάντως, δείχνει πιο αδύνμη ως ομάδα, παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ επιπρόσθετα οι "κυανόλευκοι" διατηρούν το απόλυτο σε νίκες μέσα στα Λουτρά. 

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Πόγκας από την Εύβοια, με βοηθούς τους τον Τσιφλιάκο του ίδιου συνδέσμου και τον Κορακιανίτη από τη Βοιωτία. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey