Εφιάλτης!

05/02/2017 - 17:47 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2017 - 18:47

Ο Αιολικός όχι μόνο δεν κέρδισε το Λουτράκι, αλλά γνώρισε απρόσμενη ήττα με σκορ 0-1 στο Γήπεδο Λουτρών, αυξάνοντας το αρνητικό σερί απέναντι στην ομάδα της Κορινθίας στα έξι ματς, τα τελευταία τρία χρόνια, μην έχοντας γευτεί τη χαρά ενός τρίποντου κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο επί Γ' Εθνικής. Σε ένα ματς, που η ομάδα της Μυτιλήνης είχε όλες τις προϋποθέσεις να επικρατήσει, τελικώς τους τρεις βαθμούς πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους οι φιλοξενούμενοι, κάνοντας παράλληλα και ένα τεράστιο βήμα παραμονής στην κατηγορία. 

Ο Γιάννης Πολλαετίδης χρησιμοποίησε τον Ζαχαρή κάτω από τα δοκάρια, τους Κρητικό, Ιωαννίδη, Τάχια και Κριπιντίρη στα μετόπισθεν, Παληγεώργο, Κεσίδη στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους τον Μανουσάκη, αριστερά τον Μπουρού, δεξιά τον Ευσταθίου και στην κορυφή της επίθεσης τον νεοαποκτηθέντα Ντάμπο. Εκείνος ήταν που απώλεσε μάλιστα κλασική ευκαιρία στο 5ο λεπτό, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Διαμαντή, πλασάροντας χλιαρά πάνω του, σπαταλώντας την καλύτερη στιγμή του Αιολικού στο ματς, όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Οι "κυανόλευκοι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο, πιέζοντας το Λουτράκι και έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τον μη καταλογισμό τουλάχιστον ενός πέναλτι σε δύο παραβάσεις, μέσα σε λίγα λεπτά. Αρχικά σε φράγμα πάνω στον Κρητικό (15') και εν συνεχεία σε χέρι του Ζέλλο, έπειτα από προσπάθεια του Μπουρού να ξεμαρκαριστεί. Οι φιλοξενούμενοι στο μεσοδιάστημα είχαν ένα καλό σουτ με τον Βλάχο, που έφυγε λίγο άουτ (12'). Ο Αιολικός απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Ευσταθίου (30'), που δεν ανησύχησε τον Διαμαντή, ενώ στο 33ο λεπτό ο Γουλάς ντρίμπλαρε στο ύψος του πέναλτι και σούταρε προς την εστία, αλλά ο Κριπιντίρης απομάκρυνε με το σώμα, για να λήξει το ημίχρονο στο ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός δυσκολεύτηκε αρκετά να προσεγγίσει την αντίπαλη εστία, την ώρα που το Λουτράκι έβγαζε... τσαγανό, κερδίζοντας τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Στην καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Μυτιλήνης, ο Μπουρούς μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, με όμορφη ατομική προσπάθεια, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα. Λίγο αργότερα ο Ευσταθίου έγινε κάτοχος της μπάλας από δεξιά, αλλά αντί να σουτάρει, προτίμησε να γυρίσει την μπάλα στο πέναλτι, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Οι παίκτες του Μεσολόγγη είχαν κλείσει τους διαδρόμους και περίμεναν μια καλή αντεπίθεση, προϊδεάζοντας για το τι θα ακολουθούσε στο 74ο λεπτό, όταν ο Ζερβός σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση. Όσο περνούσε η ώρα, το ματς αποκτούσε πολλά νεύρα. Αιτία οι συνεχείς καθυστερήσεις από πλευράς Λουτρακίου. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, εντός αγωνιστικού χώρου. Στο 78ο λεπτό, το Λουτράκι βγήκε γρήγορα στην κόντρα επίθεση και ο Κωβαίος, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά για το 0-1! Ακολούθησε ένταση και στην κερκίδα, αφού κάποιοι παράγοντες του Λουτρακίου πανηγύρισαν το γκολ και ήρθαν σε αντιπαράθεση με φίλους του Αιολικού, ενώ παρενέβη η αστυνομία για να λήξει το επεισόδιο.

Ο Αιολικός πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό, επιχειρώντας συνεχώς γεμίσματα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, που απομάκρυναν με ευκολία οι αντίπαλοι αμυντικοί. Παρ' όλα αυτά, του δόθηκε η ευκαιρία να σώσει το βαθμό, αλλά ο Κριπιντίρης στις καθυστερήσεις σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Λουτρακίου και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Κρητικός, Ιωαννίδης (80' Καπταγιάννης), Τάχιας, Κριπιντίρης, Παληγεώργος, Κεσίδης, Μανουσάκης (70' Λαλάς), Ευσταθίου, Μπουρούς, Ντάμπος (90' Πάλλα)

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Ζέλλο, Τζορμπατζίδης, Νικολάου, Γουλάς (75' Κωβαίος), Μάγγος, Βλάχος (88' Παναγόπουλος), Αποστολάκης, Ζερβός

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey