Δίκαιη ισοπαλία στην Τρίπολη

12/02/2017 - 15:24 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2017 - 17:09

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από την Τρίπολη ο Αιολικός, μετά το 1-1 στην έδρα του Παναρκαδικού, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να γείρει προς τη μία ή προς την άλλη πλευρά, αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο.

O Αιολικός άνοιξε το σκορ με το... καλημέρα, μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, με γκολ του Τόλη Λαλά, που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης και εκτέλεσε στην πρώτη ευκαιρία των Μυτιληνιών στο παιχνίδι. Ο Παναρκαδικός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα και το κατάφερε μέσα από στημένη φάση, μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Κυριακόπουλου, γράφοντας το 1-1 στο 35ο λεπτό.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έπαιξε ελεύθερα, αναζητώντας ένα δεύτεροι γκολ και ήταν ιδιαίτερα απειλητική στις αντεπιθέσεις της. Σε μία από αυτές, ο Μπουρούς πάσαρε παράλληλα στον αμαρκάριστο Ντάμπο, το πλασέ του οποίου όμως προσέκρουσε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παναρκαδικού, στο 70ο λεπτό. Η ομάδα της Τρίπολης είχε πάντως δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, μία πριν σε διπλό τετ α τετ, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζαχαρής και μετά σε κεφαλιά του Σταθουλόπουλου, που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι έκλεισαν στα καρέ του τον Αιολικό, ο οποίος ενώ είχε καθαρό μυαλό στις αμυντικές του τοποθετήσεις, αποκρούοντας την πίεση που του ασκήθηκε, δεν κατόρθωσε με τη σωστή τελική πάσα να βγάλει μια αξιόλογη κόντρα επίθεση. Στο 92' ο Ευσταθίου βρέθηκε στο όριο της γραμμής του άουτ, μέσα στην αντίπαλη περιθοχή, αλλά η σέντρα που επιχείρησε προς τον Μπουρού κόπηκε από τους αμυντικούς και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Παναρκαδικός είχε δοκάρι με τον Αρώνη, ο οποίος βρέθηκε φάτσα με την εστία, αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Αντωνόπουλος): Καπετάνος, Γκίτζιας, Πετρόπουλος, Κυριακόπουλος, Γκρόσιος, Πούτσι (73' Καναβέτας), Αρώνης,  Γιουκούδης (57' Κολλιόπουλος), Σταθουλόπουλος (83' Αρδάμης), Βελισσάρης, Αρ. Σαλαπάτας

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Κρητικός, Ιωαννίδης (70' Τοπάλι), Τάχιας, Κριπιντίρης, Παληγεώργος (46' λ.τρ. Πάλλα), Κεσίδης, Μανουσάκης, Ευσταθίου, Μπουρούς, Λαλάς (65' Ντάμπος)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey