"Κυανόλευκο" γλέντι... εντός πόλεως! [pics & vid]

14/02/2017 - 11:24 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2017 - 20:23

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η αιολική βραδιά, που διοργάνωσε ο ΣΦΑΜ για την κοπή της καθιερωμένης πίτας, στο γνωστό κέντρο διασκέδασης "Εντός Πόλεως" στην Προκυμαία Μυτιλήνης.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, η διοίκηση του συλλόγου, καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα, μαζί με δεκάδες απλούς φίλους και υποστηρικτές της ιδέας, με την ασπίδα και τη δάφνη, διασκέδασαν υπό τους ήχους του συγκροτήματος "Εφάπαξ" και φρόντισαν το γνωστό σύνθημα "Είν' ωρΑΙΟ να'σαι ΑΙΟ" να ακουστεί σε όλη την πόλη.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο και το γλέντι, όσο περνούσε η ώρα, δυνάμωνε όλο και περισσότερο. Τα μέλη του ΣΦΑΜ, σε ένα από τα διαλείμματα, προχώρησαν σε δύο τιμητικές βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συνδέσμου Κώστας Παπτσάς απένειμε πλακέτες για τη διαχρονική προσφορά τους στο σύλλογο, αρχικά στο σημερινό πρόεδρο και μια από τις μεγάλες δόξες της ομάδας, τον Γιάννη Μανούσο, την οποία παρέλαβε η σύζυγός του λόγω ασθένειας και στη συνέχεια στον επί σειρά ετών πρόεδρο και επίσης παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της "χρυσής" εποχής, Σταύρο Γριπιώτη. Εκείνος μάλιστα ήταν που έκοψε και την πίτα, ενώ τα μέλη του ΣΦΑΜ είχαν φροντίσει ώστε να κληρωθούν πολλά δώρα στους παρευρισκομένους, σε διαδοχικές κληρώσεις, που άφησαν απόλυτα ικανοποιημένη όλη την αιολική παρέα.

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά, ενώ κυριολεκτικά ένας μικρός... χαμός έγινε κάθε φορά που από τα ηχεία ακουγόταν ο ύμνος του Αιολικού!

Δείτε στιγμές από την εκδήλωση από το φωτογραφικό φακό του "SL"

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey