Ρίππης: "Έχει ευθύνη η διοίκηση"

16/02/2017 - 13:52

Ο Βάιος Ρίππης αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό τιμ του Αιολικού και με δήλωσή του στο "SL" θέλησε να διευκρινίσει τους λόγους της λύσης της συνεργασίας του με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο πρώην πλέον άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Πολλαετίδη στον πάγκο των "κυανόλευκων" τόνισε πως ζήτησε ο ίδιος να διακοπεί η συνεργασία με τον Αιολικό, επιρρίπτοντας ευθύνες στη διοίκηση για το γεγονός ότι έχουν διαταραχθεί οι ισορροπίες εντός των αποδυτηρίων, οι συνθήκες διαβίωσης και η ψυχική ηρεμία των ποδοσφαιριστών, επηρεάζοντας ακόμα και τον τρόπο προπόνησης.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Βάϊος Ρίππης στο "SL": "Η απόφασή μου να ζητήσω την διακοπή της συνεργασίας μου με τον Α.Ε.Π.Σ Αιολικός, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αδυναμία άσκησης των καθηκόντων που είχα αναλάβει.

Η φυσική κατάσταση των αθλητών-ποδοσφαιριστών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις συνθήκες διαβίωσης και με την ψυχική ηρεμία. Αυτά δεν φρόντισε να εξασφαλίσει η διοίκηση προς τους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν οι προπονήσεις με τον τρόπο και την απαραίτητη συγκέντρωση όπως αρμόζει στις δικές σκέψεις περί σωστής καθημερινής προπόνησης.

Ευχαριστώ, κυρίως,όλους τους ποδοσφαιριστές (και εκείνους που αποχώρησαν και εκείνους που παρέμειναν), για την άψογη συνεργασία. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσωπικές τους επιδιώξεις και τους συμβουλεύω να είναι πάντα φιλότιμοι και τίμιοι σε ότι κάνουν."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey