Να επανέλθει στις νίκες

18/02/2017 - 11:12 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2017 - 11:18

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την τελευταία εντός έδρας ήττα με αντίπαλο το Λουτράκι επιθυμεί ο Αιολικός, επιστρέφοντας στο Γήπεδο Λουτρών, όπου μέχρι πρότινος διατηρούσε ένα θετικότατο σερί επιτυχιών. Ενδιάμεσα, η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναρκαδικό, με αποτέλεσμα να βελτιώσει αισθητά την ψυχολογία της, ψάχνοντας έτσι το πρώτο της τρίποντο μετά από τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές, όπου πήρε ισοπαλία σε Μεγαλόπολη και Τρίπολη, χάνοντας στην Πάτρα από τηνΠαναχαϊκή και στη Μυτιλήνη από την ομάδα της Κορινθίας.

Οι "κυανόλευκοι" υποδέχονται τον Αστέρα Αμαλιάδας, σε ένα ματς που ο Γιάννης Πολλαετίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κεσίδη, ο οποίος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών.

Επιστρέφει ωστόσο στην αποστολή, αν και δύσκολα θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ο Λεωνίδας Χρήστου που ακολούθησε συντηρητική αγωγή τις τελευταίες ημέρες και θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Ο αγώνας διεξάγεται στο Γήπεδο Λουτρών, το μεσημέρι της Κυριακής, με ώρα έναρξης τις 15:00 και διαιτητής ορίστηκε ο Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), με βοηθούς τον Νικολάου του ίδιου συνδέσμου και τον Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey