Φορτσάρει για νέες μεταγραφές

12/07/2018 - 12:16

Στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση νέων μεταγραφικών υποθέσεων βρίσκεται ο Αιολικός, που όσο περνούν οι μέρες επιθυμεί να κλείνει μία προς μία τις «τρύπες» του ρόστερ του, εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης, διοίκηση και προπονητής έχουν κατασταλάξει στους υποψήφιους στόχους, επιθυμώντας να διεκπεραιωθούν τα τυπικά πριν τις επίσημες ανακοινώσεις. Το «SL» σε προ ημερών ρεπορτάζ του είχε αναφερθεί στις προτεραιότητες της ομάδας, που αναζητά στο μεταγραφικό παζάρι τις καλύτερες δυνατές λύσεις με βάση το μπάτζετ της για την απόκτηση αριστερού μπακ, αλλά και ακραίου επιθετικού.

Παράλληλα, ο Σταύρος Γριπιώτης και οι συνεργάτες του έχουν ολοκληρώσει τις επαφές τους εδώ και μέρες με τους παίκτες που θα παραμείνουν στο δυναμικό από την περσινή χρονιά. Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι όποιες συμφωνίες, ωστόσο είναι δεδομένο ότι στον Αιολικό έχουν περάσει στο επόμενο στάδιο της μεταγραφικής ενίσχυσης και για τυπικούς λόγους οι ανανεώσεις θα ανακοινώνονται σταδιακά τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, σήμερα το βράδυ θα γίνει και η παρουσίαση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στα νέα γραφεία του συλλόγου στην Προκυμαία (πάνω από τη Martano), στις 8 το βράδυ. Εκδήλωση που είχε μετατεθεί από τη Δευτέρα, λόγω της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Λέσβου στο Ίππειος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey