Λαβωμένος κόντρα στο Αιγάλεω

03/02/2011 - 13:02 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2011 - 14:01

Ο Αιολικός προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω και ο Φώτης Κοκκινέλλης παραμένει προβληματισμένος από το γεγονός πως η ομάδα είναι αναγκασμένη να κάνει προπονήσεις "εδώ κι εκεί", σε μια προσπάθεια να μην επιβαρυνθεί περισσότερο ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Μετά τη χθεσινή προπόνηση πάντως που έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, ο Αιολικός θα πατήσει κανονικά το χόρτο του "Ταρλά" σήμερα, στο καθιερωμένο οικογενειακό προπονητικό διπλό, ώστε να δοκιμαστούν σχήματα και ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής του Αιολικού δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με το Αιγάλεω σε τρεις παίκτες, που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Δάρρας και Καπταγιάννης, οι οποίοι αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο κόντρα στο Φωστήρα, έχουν τιμωρηθεί με μια αγωνιστική, ενώ απών θα είναι και ο Άκης Μιχαλάκης, για τον οποίο η κίτρινη στον Ταύρο ήταν η έβδομη κάρτα στο πρωτάθλημα κι έτσι θα απουσιάσει και από το επερχόμενο εκτός έδρας ματς απέναντι στο Περιστέρι.

Στον αντίποδα, υπάρχουν και επιστροφές για την ομάδα της Μυτιλήνης, αφού ο Μουτζούρης μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων έπειτα από την αρθροσκόπηση στην οποία είχε υποβληθεί στο τέλος Δεκέμβρη. Θέση στην αποστολή θα πάρει και ο Πραξιτέλης Βούρος, που δεν υπολογιζόταν για το ματς με το Φωστήρα λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική παίδων σε διεθνές φιλικό τουνουά. Παράλληλα, εξέτισε την ποινή του ο Γιώργος Τσιταντίνος, ενώ εκδόθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Θωμά Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Αδαλή, που επίσης υπολογίζονται.

Σε ότι αφορά τον Κίμωνα Τουμπακάρη, του οποίου το συμβόλαιο με την ΑΕΛΚ λύθηκε και επίσημα, μέχρι σήμερα δεν είχε φτάσει το δελτίο του από την ΕΠΟ. Πιο περίπλοκα φαίνεται πως είναι τα πράγματα αναφορικά με το δελτίο του Χάρη Μαραγκού, επίσης της ΑΕΛΚ, για τον οποίο ίσως χρειαστεί ο Αιολικός να περιμένει λίγο περισσότερο.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης, σε δηλώσεις του στο sportlesvos.gr, μίλησε για την επικινδυνότητα του αγώνα με το Αιγάλεω, τονίζοντας:

"Είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς μέχρι σήμερα. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα. Το Αιγάλεω βγήκε ενισχυμένο από τη μεταγραφική περίοδο, όμως έτσι κι άλλιως ήταν μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, που αν έχανε, αυτό γινόταν στο γκολ. Επίσης διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ είναι και έξι συνεχόμενα ματς αήττητοι. Εμείς είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, έχοντας στόχο να διατηρήσουμε το δικό μας αήττητο σερί, αλλά και την καλή μας φόρμα. Καλώ τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο, γιατί τον έχουμε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey