Μήνυμα στήριξης από ΣΦΑΑ

14/11/2018 - 20:38

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, μέσω της οποίας ζητά από το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του μετά τις δύο σερί ήττες, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής στη Β' Εθνική μετά από 32 χρόνια.

Αναλυτικά: «Δεν τα παρατάμε. Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι το όνειρο της ανόδου μας στη β εθνική κατηγορία μετά από 32 ολόκληρα χρόνια. Μπορεί στα δύο τελευταία ματς να είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες για τις ήττες που γνωρίσαμε διότι μας δόθηκαν οι ευκαιρίες να κερδίσουμε τους αγώνες αλλά εμείς όμως τις απολέσαμε.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τελειώσαμε για φέτος, έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, στο χέρι σας είναι να αποδείξετε σε όλους μας ότι μπορείτε να το γυρίσετε αυτό τουλάχιστον μας έχετε δείξει μέχρι σήμερα ότι είσαστε ικανοί να το πραγματοποιήσετε, πρώτα απ'όλους στον ακούραστο ηγέτη της αγαπημένης μας ομάδας αλλά και τους υπόλοιπους της διοίκησης αλλά και κατά δεύτερο σε αυτό τον υπέροχο κόσμο σε Αθήνα και Μυτιλήνη που δεν σας έχει αφήσει ποτέ χωρίς την παρουσία μας σε κανένα γήπεδο που έχετε αγωνισθεί.

Εμείς πιστεύουμε σ'εσάς αρκεί να το πιστέψετε και εσείς και στο τέλος ας ελπίσουμε όλοι μας ότι αυτή η χρονιά θα σημάνει την απαρχή για ένα μεγάλο ΑΙΟΛΙΚΟ ανταξιο της ιστορίας του και του ονόματος του.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey