Πολύ δύσκολα ο Βουτσιώτης, αγωνία για Κρητικό

03/05/2019 - 11:41

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Αιολικό, που την Κυριακή θα υποδεχθεί στο Στάδιο Μυτιλήνης τον Ιωνικό στον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου προς τη Football League.

Η ομάδα της Μυτιλήνης φλερτάρει εδώ και χρόνια με την άλλοτε Β’ Εθνική και η φετινή προσπάθεια δείχνει να δρέπει καρπούς. Για να συμβεί αυτό και στην πράξη, ο Αιολικός πρέπει να βγει νικητής μέσα από τις διπλές αυτές αναμετρήσεις κόντρα σε μια επίσης ιστορική ομάδα.

Ο προπονητής του Αιολικού, Απόστολος Στύλος, περιμένει να δει την αγωνιστική κατάσταση του Δημήτρη Βουτσιώτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού εδώ και μέρες. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του όμως και οι ελπίδες να βρεθεί στην αποστολή παραμένουν λιγοστές. Σε κάθε περίπτωση ο Βουτσιώτης θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του για ψυχολογικούς λόγους.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει ωστόσο και ο Κώστας Κρητικός, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και η αγωνία για τη συμμετοχή του χτυπάει κόκκινο.

Τιμωρημένοι δεν υπάρχουν, αφού άπαντες εξέτισαν στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου με την Ηφαιστία στη Μύρινα.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν ο Απόστολος Τζουμαλάκης από τις Σέρρες, με βοηθούς τους Χρήστος Κρυωνά (Σερρών) και Νικόλαο Τοροσιάδη (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παντελεήμων Τζαμουτζαντώνης από τη Χίο και παρατηρητής διαιτησίας ο Σαράντος Ζερβός (Αθηνών).

Η σέντρα του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχει οριστεί για τις 15:30, μετά από αίτημα του Ιωνικού, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά κατά την επιστροφή του από τη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey