Και πάλι, ΑΙΟΛΙΚΟΣ!

12/05/2019 - 17:40 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2019 - 14:20

Ο Αιολικός το ήθελε πολύ, αλλά το εμπόδιο του Ιωνικού αποδείχθηκε ανυπέρβλητο. Η ομάδα της Νίκαιας κέρδισε με 2-0 στη ρεβάνς των μπαράζ και πήρε την άνοδο στη Football League, τιμωρώντας κάθε λάθος της ομάδας της Μυτιλήνης.

Μόλις στο 16ο λεπτό έγινε το 1-0 με αυτογκόλ του Μπουζούρα, μετά από ένα ανόητο φάουλ που έφερε όλο τον Ιωνικό στην περιοχή του Αιολικού. Εκτέλεσε ο Καλλέργης από αριστερά, με τον Καρέλη στο ύψος της μικρής περιοχής και από θέση πλάγια δεξιά να κάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Κουμπά και στην επαναφορά βρήκε πάνω στον Μπούζουρα, με τον αμυντικό του Αιολικού να μην μπορεί να απομακρύνει και να την στέλνει στο βάθος της εστίας της ομάδας του!

Παρότι οι παίκτες του Στύλου προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς, δυσκολεύονταν να κάνουν τελική προσπάθεια, ενώ όσες φορές σούταραν προς την αντίπαλη εστία, με Λαμπράκη και Τζόρνταν, δεν ανησύχησαν τον Κουρεπίνη.

Στο 38' ο Κρητικός υπέπεσε σε τραγικό λάθος, κάνοντας γύρισμα προς την περιοχή, με τον Κουϊρουκίδη να υποδέχεται την μπάλα ως δώρο, αποφεύγοντας τον Βαλιό και με ψύχραιμο πλασέ έγινε το 2-0.

Στην επανάληψη, παρά την είσοδο των Βουτσιώτη και Ποτουρίδη, δεν βρήκε γκολ ο Αιολικός. Έχασε τη μεγάλη του ευκαιρία στο 75ο λεπτό με τον Τζόρνταν, ο οποίος είχε και ένα ακόμα σουτ λίγο νωρίτερα στα χέρια του Κουρεπίνη.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Ιωνικό να πανηγυρίζει μια δίκαιη άνοδο, μαζί με περίπου 3.000 φιλάθλους του. Από τη μεριά τους οι περίπου 100 φίλοι του Αιολικού χειροκρότηδαν θερμά τους ποδοσφαιριστές, ενώ σε μια όμορφη στιγμή στο τέλος του αγώνα χειροκροτήθηκαν και από τους οργανωμένους Rangers.

Συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Αρναούτης): Κουρεπίνης, Δημακάκος, Καρέλης (46′ Θέος), Ατματζίδης, Κουιρουκίδης (86′ Μανωλάς), Γκοτσούλιας, Καλλέργης (90+1′ Τσιριγώτης), Μουστάκης, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Πογοσιάν (63′ Κατσικογιάννης).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Λαμπράκης (58′ Ποτουρίδης), Κρητικός (46′ Βουτσιώτης), Μπούζουρας, Τζόρνταν, Βαλιός, Τάχιας (86′ λ.τ Καπταγιάννης), Κατσίκης (79′ Λάλας), Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τσομπανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey