Με σφραγίδα Ανδράλα ο σχεδιασμός

18/07/2019 - 10:19

Στον Αιολικό επικρατεί οργασμός επαφών και συζητήσεων αναφορικά με τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου, με νέες προσθήκες, αλλά ταυτόχρονα και αποχωρήσεις βασικών στελεχών της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Πάρης Ανδράλας, έχει καθημερινά στενή επαφή με τον Γιάννη Καραμπάση, αλλά και τον στενό συνεργάτη του προέδρου, Σταύρο Βουργουτζή, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και να προχωρήσει ο σύλλογος σε επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", Ο Πάρης Ανδράλας έχει εισηγηθεί την απόκτηση τεσσάρων παικτών εκτός νησιού και ήδη οι άνθρωποι του Αιολικού έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρχουν εξελίξεις και από την ερχόμενη εβδομάδα να έρθουν στη Λέσβο, για να μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Ο Αιολικός θα κινηθεί παράλληλα και για ότι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο στην τοπική αγορά, προκειμένου να εμπλουτίσει το ρόστερ του με ταλαντούχους παίκτες από το νησί, που να έχουν τη φιλοδοξία να ισχυροποιήσουν το σύλλογο και μαζί να ανεβάσουν τις δικές τους ποδοσφαιρικές μετοχές. Μάλιστα αναμένονται ανακοινώσεις μέσα στην ημέρα για τους πρώτους, με τους οποίους υπάρχει συμφωνία.

Σε ότι αφορά τους παίκτες που αποχωρούν, από την πλευρά της διοίκησης τονίζεται ότι ο Αιολικός έδειξε πόσο τους ήθελε, ωστόσο εκείνοι δεν έδειξαν διάθεση συνεργασίας, παρά την υπέρβαση που έγινε συγκριτικά με την πέρσινη συμφωνία τους με την ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey