Λαμπράκης και Καραμπάς... πακέτο!

19/10/2019 - 16:54

Διπλή ανακοίνωση από τη διοίκηση του Αιολικού, που επισημοποίησε τις συμφωνίες της με τον Άρη Λαμπράκη και τον Θοδωρή Καραμπά. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι μάλιστα στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς στην έδρα της Μαρκό, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Για τον Λαμπράκη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής άντεξε... ελάχιστα μακριά από τον Αιολικό, έχοντας αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα της Μυτιλήνης. Το καλοκαίρι μετακόμισε στον Εθνικό Πειραιά, ωστόσο με προσωπική του απόφαση έλυσε τη συνεργασία του και επέστρεψε στη Λέσβο.

Ο Θοδωρής Καραμπάς είναι 21χρονος ακραίος αμυντικός και έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των ΠΑΟ Ρουφ, ΑΕ Μυλοποτάμου, Παναργειακού και Άγιαξ Ταύρου

Οι ανακοινώσεις:

«Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την επιστροφή Άρη Λαμπράκη στην ομάδα μας.

Ο 23χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας στο δρόμο των μεγάλων επιτυχιών.

Welcome back Aris

Μια ομάδα, ένα νησί.»

«Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός καλωσορίζει τον Θοδωρή Καραμπά και του εύχεται καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας. Ο 21χρονος αμυντικός αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΠΑΟ Ρουφ, ΑΕ Μυλοποτάμου, Παναργειακό και Αγιαξ Ταύρου.

Καλως όρισες Θοδωρή στον Αιολικό μας!

Μια ομάδα, ένα νησί.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey