Ψυχρολουσία στην Τρίπολη!

17/11/2019 - 14:58

Άδικη ήττα για τον Αιολικό στην έδρα του Παναρκαδικού, σε ένα ματς που η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά τελικά δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις και έφυγε χωρίς βαθμό από την Τρίπολη.

Ο Αιολικός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία σε σουτ του Μπουρού (3'), το οποίος απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Ντουντούμης. Οι γηπέδούχοι απάντησαν στο 16', με τον Καναβέτα να επιχειρεί μία σέντρα-σουτ και τον Σφύρλα να απομακρύνει τον κίνδυνο.Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ακόμα μακρινό σουτ, αρχικά με τον Σπόλιαρις (18') και εν συνεχεία με τον Καναβέτα (23'). Ο Αιολικός απείλησε ξανά με πρωταγωνιστή τον Μπουρού, αλλά ο Στασινόπουλος έπεσε με σωτήριο τάκλιν και απομάκρυνε την μπάλα (27'). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τον Αιολικό να στέκεται εξαιρετικά στο γήπεδο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αιολικός απείλησε μετά από σέντρα του Κατσίκη και σουτ στην κίνηση του Λαζαρίδη, που έφυγε άουτ (58'). Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, σε μια χρονική στιγμή που ο Αιολικός δεν δεχόταν ιδιαίτερη πίεση. Ο Καντιάγκα εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην περιοχή του Σφύρλα, μετά από φάουλ του Μπαρδού, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 67ο λεπτό.

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Παναρκαδικού και η ομάδα της Μυτιλήνης έφτασε άμεσα στην ισοφάριση, στο 70ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσομπανέλλη και προβολή του Κατσίκη, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι, για την ισοφάριση σε 1-1.
Ο Αιολικός έχασε μοναδική ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο 80', όταν ο Κατσίκης βρέθηκε απέναντι στον Ντουντούμη, που με εκπλητική επέμβαση απέκρουσε το δυνατό σουτ, κρατώντας το 1-1.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ο Παναρκαδικός βρήκε το γκολ της νίκης με σκόρερ τον Γιουκούδη, μετά από ατομική προσπάθεια του Μπαρδού, νικώντας τον Σφύρλα για το 2-1 στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Ψυχρολουσία για τον Αιολικό, που δεν άξιζε να επιστρέψει από την Τρίπολη χωρίς βαθμό, σε ένα ματς απόλυτα μοιρασμένο μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Στάϊκος): Ντουντούμης, Καντιάγκα, Γιουκούδης, Διαμαντόπουλος, Καναβέτας (63' Μπαρδός), Λυμπερόπουλος Ν. (88' Νάνος), Μπινιώρης (85' Καπετανάκης), Στασινόπουλος, Στρέμπας, Τρέσα, Τσιώλης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γεωργαράς-Παππάς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Βαλιός, Κρητικός, Σπόλιαριτς, Τσομπανέλλης, Κατσίκης, Λαζαρίδης (71' Ματάι), Μπουρούς (87' Μπάρκας), Κόρνεφ (90' Τσιπάς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey