ΣΦΑΑ: «Οι πειραματισμοί μας έφεραν εδώ!»

25/11/2019 - 22:57 Τελευταία τροποποίηση στις 25/11/2019 - 23:11

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, στην οποία κάνει λόγο για αποκαρδιωτική εμφάνιση στην έδρα του Κιθαιρώνα και φλερτ της ομάδας με τον υποβιβασμό. Ταυτόχρονα, αφήνεται να εννοηθεί ότι η διοίκηση έχει άγνοια της κατηγορίας, ωστόσο τα μέλη του ΣΦΑΑ διατηρούν την εμπιστοσύνη τους προς την οικογένεια Αντωνάκα, τονίζοντας όμως ότι το "αποφασίζουμε και διατάζουμε" έχει κόστος. 

Αναλυτικά:

"Η αποκαρδιωτική εμφάνιση που πραγματοποίησε η αγαπημένη μας ομάδα δείχνει περίτρανα τους πειραματισμούς του καλοκαιριού που έκανε η διοίκηση φέρνοντας την ομάδα σε αυτή τη δυσχερή βαθμολογική κατάσταση.

Εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς σε αυτή την αγωνιστική κατρακύλα, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι σ'αυτόν τον όμιλο παρωδία η ομάδα μας φλερτάρει σοβαρά με υποβιβασμό, δεν το επιτρέπει η ιστορία μας να χάνει από τα πιο απίθανα ποδοσφαιρικά χωριά της Ελλάδας.

Βλέπουμε οτι τα πιστεύω και τα θέλω σας δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα της κατηγορίας. Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα πρέπει άμεσα να αντιστραφεί και πιστεύουμε ότι είστε ικανοί να το αναστρεψετε, οι αποφάσεις του αποφασίζουμε και διατάζουμε έχουνε κόστος. 

Η ομάδα της καρδιάς μας καλείται στους επόμενους τρεις αγώνες με τη Θύελλα Ραφήνας τον Αήττητο Σπάτων και την ΑΕΚ Τρίπολης να επιστρέψει στις νίκες ώστε να ανασανουμε βαθμολογικά και να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey