Αποχώρησε ο Σταυρινός

05/08/2020 - 11:11 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2020 - 11:34

Την απόφαση να μη συνεχίσει φέτος στο τεχνικό τιμ του Αιολικού έλαβε ο Βασίλης Σταυρινός, που υπήρξε επί σειρά ετών γυμναστής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με μια δήλωσή του γνωστοποίησε το «διαζύγιο», επισημαίνοντας πως δεν λέει αντίο στον σύλλογο, ευχόμενος να πετύχει τους στόχους του. «Είναι τιμή μου που υπήρξα μέλος της ιστορικότερης ομάδας της Λέσβου», αναφέρει. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Αιολικού είχε προτείνει στον Σταυρινό να πορευτούν μαζί και τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Σταυρινού: «Θα ήθελα να γνωστοποίησω την μη επεκταση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης, παρά την τιμητική πρόταση ανανέωσης από την πλευρά της διοίκησης!

Ευχαριστώ απο καρδιάς όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα αυτά τα 3 χρόνια της θητείας μου στον Αιολικό Μυτιλήνης! Τους διοικούντες για την εμπιστοσύνη τους, ολους τους καταξιωμένους προπονητες για την άψογη συνεργασία μας, τους υπόλοιπους συνεργάτες του staff, μα πάνω απ' όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος!

Τιμή μου που υπήρξα μέλος της ιστορικοτερης ομάδος της Λέσβου και μαζί γευτήκαμε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου!

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς στον Αιολικό να πετύχει τους στόχους του την εφετινή χρονια φτάνοντας πραγματικά εκεί που του αξίζει!

Δεν λέμε αντιο αλλά εις το επανιδείν... Γιατί είναι ωραίο να σαι ΑΙΟ!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey