Κλείνει Μίλιτς για την επίθεση!

13/08/2020 - 18:53 Τελευταία τροποποίηση στις 17/08/2020 - 12:31

Ο Αλεξάνταρ Μίλιτς είναι ο εκλεκτός του Αιολικού για τη θέση του σέντερ φορ, με τις πληροφορίες του «SL» να αναφέρουν πως ο Σέρβος ποδοσφαιριστής απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης και απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Το ρεπορτάζ του «SL» από την περασμένη Δευτέρα είχε επισημάνει πως πρώτη προτεραιότητα των διοικούντων είναι ένας φορ περιοχής. Ο Μίλιτς διαθέτει αρκετά μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στη Football League με Κισσαμικό (27 ματς - 7 γκολ), Παναιγιάλειο (14 ματς), Ασπρόπυργο (26 ματς - 8 γκολ) και Απόλλων Λάρισας (4 ματς), αλλά και σε Αγροτικό Αστέρα (30 ματς - 4 γκολ), Βατανιακό (6 ματς - 1 γκολ). Στην πατρίδα του έκανε καριέρα στη Νόβι Πάζαρ, έχοντας περάσει και από τον Ερυθρό Αστέρα σε νεαρή ηλικία, ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Λουφτετάρι, Μπεσελίντια Λέζας στην Αλβανία, αλλά και της ΦΚ ΟΤΑ Αράντ στη Ρουμανία

Ο 31χρονος επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στον Ασπρόπυργο, κατά το δεύτερο μισό της σεζόν, το οποίο ωστόσο ολοκληρώθηκε εσπευσμένα λόγω της πανδημίας Covid-19. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τη Ρόδο, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ αφού η διοίκηση των «ελαφιών» δεν κατόρθωσε να προχωρήσει στην έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «SL» ο Μίλιτς θα βρίσκεται την ερχόμενη Τετάρτη στη Μυτιλήνη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Αιολικού και να τεθεί υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey