Διπλή νίκη με καλές εμφανίσεις στο Σχιστό

18/09/2021 - 19:31

Ενθαρρυντική ήταν η εικόνα του Αιολικού στα δύο φιλικά 45λεπτης διάρκειας στο πλαίσιο του Τουρνουά Σχιστού, όπου έλαβε μέρος σήμερα το απόγευμα, στην Αθήνα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε αρχικά του Κερατσινίου με σκορ 0-1 στο πρώτο "ημίχρονο", χάρη σε γκολ του Κωνσταντίνου Αποστολόπουλου στο 30ο λεπτό της συνάντησης.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης παρέταξε στην 11άδα τον Βρονταρά κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα τους Πάτα, Τακίδη, Κρητικό, με τον Αγριμάκη να παίζει όλη την πλευρά δεξιά και τον Κουρούπη αντίστοιχα στα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή κεντρικό δίδυμο ήταν οι Νικολάου και Γιουκαρής, με τον Αποστολόπουλο δεξιά, τον Πινιέιρο αριστερά και σέντερ φορ τον Πρωτούλη.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Αιολικός νίκησε τον Χαραυγιακό με σκορ 1-2, βρίσκοντας δύο γκολ από τους αμυντικούς του Αγριμάκη (20') και Τακίδη (40'). Μάλιστα το δεύτερο γκολ προήλθε από όμορφο συνυδασμό, με τους κυανόλευκους να κρύβουν την μπάλα και να την εμφανίζουν στο βάθος της εστίας των αντιπάλων τους, οι οποίοι ενδιάμεσα είχαν ισοφαρίσει με εκτέλεση φάουλ του Κουτσούμπα.

Λιγοστές οι αλλαγές του Παπαματθαιάκη, με τους Λαμπράκη, Κούβελιτς και Κόρνεφ να ξεκινούν αντί των Πινιέιρο, Τακίδη και Πρωτούλη (οπισθοχώρησε ο Νικολάου στόπερ), ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν οι Ζαχαρής, Παπιομίτογλου, Πελίνο και Τακίδης.

Ο νεοαποκτηθείς Εμπουμπά δεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, μετρώντας μόλις μία προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στην Αθήνα την Παρασκευή. Το τεχνικό τιμ του Αιολικού αποφάσισε ορθά να μη ρισκάρει, δίνοντας έτσι τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής στον Κονγκολέζο φορ, που άφησε πάντως αρκετά καλές εντυπώσεις στις πρώτες του επαφές.

Για τον Αιολικό ακολουθεί πλέον το 90λεπτο φιλικό της προσεχούς Δευτέρας με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων, σε αυτή την τετραήμερη παραμονή της ομάδας της Μυτιλήνης στην πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey