Αργούν τα (νέα) αποκαλυπτήρια του Αιολικού

21/09/2022 - 12:57

Από τη στιγμή που η ΕΠΣ Λέσβου αποφάσισε να αναβάλει την Α' Φάση του Κυπέλλου, λόγω των γνωστών προβλημάτων με το Μητρώο και τη ΓΓΑ, παίρνουν... παράταση και τα (νέα) αποκαλυπτήρια του Αιολικού.

Οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα ήταν πολλές στην ομάδα της Μυτιλήνης, που αποφάσισε να αλλάξει ριζικά το ρόστερ, διακόπτοντας τη συνεργασία της με τις περισσότερες από τις προσφάτως ανακοινωμένες μεταγραφές της. 

Όπως προκύπτει πάντως από το ρεπορτάζ, σημαντικός είναι μέχρι στιγμής και ο αριθμός των νέων αφίξεων, με τις μεταγραφικές κινήσεις να συνεχίζονται υπό άκρα μυστικότητα. Κάτι που όμως προκαλεί γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων, αφού οι όποιες πληροφορίες (δεν) διαρρέονται (ούτε καν) με το σταγονόμετρο. 

Δυσαρεστημένη όμως εμφανίζεται από την πλευρά της και η διοίκηση του συλλόγου, εξαιτίας των ελάχιστων πωλήσεων στα εισιτήρια διαρκείας, παρότι οι τιμές ήταν (έως 31/8) εξευτελιστικά χαμηλές.

Όπως φαίνεται, η απουσία οικονομικής στήριξης (πληροφορίες κάνουν λόγο για μονοψήφιο αριθμό κατόχων διαρκείας), οδήγησε τους ανθρώπους του Αιολικού στην απόφαση να διατηρούν πλέον χαμηλό προφίλ, αδιαφορώντας για τις όποιες αντιδράσεις.

Η ομάδα συνεχίζει να προπονείται στην Αθήνα υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Γιακαλή και των συνεργατών του, αναμένοντας τις αποφάσεις της ΕΠΟ ως προς την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ενώ παράλληλα, ρίχνει ματιές στη μεταγραφική αγορά για τις τελικές προσθήκες στο ρόστερ της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey