«Πολύ σκληρός για να πεθάνει»

29/01/2023 - 14:43 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2023 - 15:32

Mε μεστή εμφάνιση o Αιολικός πήρε δίκαιη νίκη 2-0 απέναντι στον ΑΟ Πυλίου Κω, κάνοντας το πρώτο από τα τρία δύσκολα τελευταία βήματα του πρώτου γύρου.

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Ποτουρίδη ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, η ομάδα της Μυτιλήνης επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά από την ομάδα της Κω σε όλο το 90λεπτό, εκτός από μια στημένη φάση που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Πιττάτζιης στην επανεμφάνιση του στο αρχικό σχήμα.

Στο πρώτο μέρος ο Αιολικός είχε πλήρη υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία, με καλύτερες στιγμές να καταγράφονται τα σουτ των Κανελλόπουλου και Στεφάνοβιτς στο 40' και 45' αντίστοιχα, ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν και ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αποστολόπουλου με τον διαιτητή να δείχνει τη συνέχεια του αγώνα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Κανελλόπουλος σέντραρε από πλάγια με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Χατζησουλεϊμαν εντός περιοχής και τον Αποστολόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Από κει μετά το παιχνίδι άνοιξε, το Πυλί ανέβασε τις γραμμές του, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στη συνέχεια, ο Αιολικός πλησίασε στο δεύτερο τέρμα σε δύο περιπτώσεις, με τον Δερμιτζάκη ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση και τον Μακρή που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τοπουζλή σε τετ α τετ, όμως ο Στεφάνοβιτς στο 90' με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία, σφραγίζοντας την νίκη για τους "κυανόλευκους". Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε από τον πάγκο την φιλοξενούμενη ομάδα με δεύτερη κίτρινη ο Μαυρόπουλος.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός: Πιττάτζιης, Μωραϊτης, Νάστος, Κανελλόπουλος, Αννιτσάκης(82'Παστρικός), Ποτουρίδης, Αντωνίου, Stevanovic(91' Νικολάου), Δερμιτζάκης(82'Ανθης), Αποστολόπουλος(69'Μουκίδης), Μακρής

ΑΟ Πυλίου Κω: Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Παναγιωτόπουλος, Ίγκλι(82'Τάσιος), Χατζησουλεϊμάν, Χατζηνικολάου(40' Αποστολίδης), Μαυρόπουλος(82'Μαργαρίτης), Δρόσος, Αρμίρ, Vukomanovic

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey