Ο Γιάννης Ντινιωτάκης είχε δοκιμαστεί σε Μπάγερν Μονάχου και Χόφενχαϊμ

01/02/2023 - 20:07 Τελευταία τροποποίηση στις 01/02/2023 - 21:44

Ο Αιολικός ανακοίνωσε χθες 31/1 τα μεσάνυχτα λίγο πριν εκπνεύσει το ανοιχτό παράθυρο του Ιανουαρίου την απόκτηση του ακραίου μεσοεπιθετικού Γιάννη Ντινιωτάκη με πλούσια καριέρα στις εθνικές κατηγορίες.

Δείγμα του ταλέντου και της ποιότητας του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Αιολικού το γεγονός ότι σε νεαρή ηλικία δοκιμάστηκε στην Μπάγερν Μονάχου. Συγκεκριμένα, το 2011 σε ηλικία 16 ετών κλήθηκε να μεταβεί στην Γερμανία, καθώς έλαβε επίσημη πρόσκληση από την Μπάγερν Μονάχου. Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, συμμετείχε στις προπονήσεις των ομάδων U-17 και U-19 του Γερμανικού συλλόγου με στόχο την υπογραφή ενός επαγγελματικού συμβολαίου.

ntinioatakis-hofenhaim-2011.jpg (720×480)

Ο νεαρός τότε μεσοεπιθετικός είχε δοκιμαστεί ήδη από την Χόφενχαϊμ όπου άφησε άριστες εντυπώσεις, με τον Μυτιληνιό ατζέντη Αχιλλέα Χατζηνικολάου να ζητάει να δοκιμαστεί και για λογαριασμό της ομάδας του Μονάχου.

Σα πρωτα βηματα της καριερας του βασικο ρολο ειχε παιξει ο τοτε ατζεντης του Αχιλλέας Χατζηνικολαου που του εδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε δύο κορυφαίες Γερμανικές ομάδες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey