«Πυρετός» στην κορυφή

07/02/2023 - 13:42 Τελευταία τροποποίηση στις 07/02/2023 - 14:02

Με δύο ντέρμπι κορυφής ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας, με την 13η αγωνιστική να διεξάγεται εμβόλιμα αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι.

Ο Αιολικός δοκιμάζεται την Πέμπτη 9/2 στην έδρα του Πανιωνίου που έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο. Οι "κυανόλευκοι" θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του ομίλου που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση.

Το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στη Μύκονο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Ρόδο με τις δύο ομάδες που μοιράζονται την δεύτερη θέση να εποφθαλμιούν την κορυφή. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Ερμιονίδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Πανηλειακό, ο ουραγός Πανγυθεατικός θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα Νέας Επιδάυρου, ο Παναργειακός θα παίξει εντός έδρας με το ΑΠΣ Πάτραι και ο Αίας Γαστούνης με τον ΑΟ Διαβολιτσίου. Η αναμέτρηση Ιάλυσος-ΑΟ Πυλίου Κω αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη 15/2.

Στο στρατόπεδο του Αιολικού με καλή ψυχολογία συνεχίζουν σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Δημήτρης Παπασπύρου έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές και τον Νάστο που εξέτισε στον αγώνα με την Ερμιονίδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey