Αγχώθηκε, αλλά το γύρισε! Ξανά!

19/03/2023 - 17:22 Τελευταία τροποποίηση στις 19/03/2023 - 17:33

Νικητής με σκορ 1-2 έφυγε ο Αιολικός από την έδρα του Πανγυθεατικού, ολοκληρώνοντας την 6η ανατροπή της φετινής σεζόν, κερδίζοντας στην… κακή του μέρα. Η ομάδα της Μυτιλήνης εκμεταλλεύθηκε έτσι το στραβοπάτημα της Μυκόνου (0-0 εντός με ΑΟ Πυλίου Κω), επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με Ρόδο και Πανιώνιο.

Ο Πανγυθεατικός προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με σουτ του Διαμαντάκου, σε μια αδράνεια της άμυνας, αλλά ο Αιολικός κατάφερε να πάει με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά του Ντινιωτάκη, σε κόρνερ του Ποτουρίδη στο 40ο λεπτό.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου μπήκε καλύτερα και πίεσε για το δεύτερο γκολ, το οποίο βρήκε στο 69’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δερμιτζάκη, το οποίο προήλθε από παράβαση για χέρι πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Νάστου.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν μετά το 1-2 και απείλησαν σε δυο περιπτώσεις, αλλά ο Μουζάκης επενέβη όποτε χρειάστηκε.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δ. Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος (86’ Άνθης), Ποτουρίδης, Νάστος, Γκαντσίερ, Αντωνίου (46’ Μουκίδης), Στεφάνοβιτς, Καρλίτος (46’ Δερμιτζάκης), Μακρής, Αποστολόπουλος (90’ Μούκα), Ντινιωτάκης

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey