Με απουσίες στην πρεμιέρα των play offs ο Αιολικός

12/05/2023 - 20:25 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2023 - 20:50

Με προβλήματα ξεκινάει τη μάχη των play offs ο Αιολικός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου Καμπανιακό, αύριο Σάββατο 13 Μαϊου στις 5 το απόγευμα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής 12/5 την τελευταία προπόνηση της στο γήπεδο της Χαλάστρας, μετρώντας σημαντικές απουσίες για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Παπασπύρου δεν υπολογίζει τον τραυματία Γιάννη Ντινιωτάκη που παρέμεινε εκτός αποστολής περιμένοντας τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα. Ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστούν συγκεντρώνουν επίσης ο Κώστας Αποστολόπουλος που αισθάνεται ενοχλήσεις και ο Ευγένιος Αντωνίου που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ερωτηματικό παραμένει η χρησιμοποίηση του Μουζάκη που δεν προπονήθηκε. Απών και ο στρατευμένος Δερμιτζάκης. Η αρχή είναι η ήμισυ του παντός, με τους "κυανόλευκους" παρά τις όποιες αντιξοότητες να είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο Καμπανιακός αποτελεί ένα δυνατό σύνολο με έμπειρους επίσης παίκτες σε όλες τις γραμμές. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, στοχεύει σαφέστατα στην πρώτη εντός έδρας νίκη, όμως δεν παύει ο Αιολικός να είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος για την οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey