«Μπορεί να του βάλει δύσκολα»

09/02/2024 - 17:45 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2024 - 18:28

Μετά από δύο εβδομάδες ο Αιολικός επιστρέφει στην επίσημη αγωνιστική δράση, με έναν αγώνα-πρόκληση κόντρα στην ιστορική ομάδα του Λεβαδειακού.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, οι «κυανόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της SL2 για την 21η αγωνιστική. Με ανανεωμένο ροστερ πλέον οι Μυτιληνιοί, θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα που στοχεύει αποκλειστικά στην άνοδο. Φαβορί παραμένουν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο ο Αιολικός δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να επιλέγει αγώνες, καθώς απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την τελευταία θέση, ενώ ακολουθεί μεσοβδόμαδα και ο επίσης δύσκολος εκτός έδρας αγώνας με τη Νίκη Βόλου. 

Οι Μυτιληνιοί έχει αποδείξει ότι μπορούν να βάλουν δύσκολα απέναντι στις περισσότερες ομάδες και καλούνται αύριο να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει βαθιά ανάσα για την συνέχεια. Εκτός μάχης θα παραμείνουν ο τραυματίας Μαξιμένκο και ο τιμωρημένος Μπενίτες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζάκαριτς και Χαμίντοβιτς. Σε κανονική δράση επιστρέφει ο Σέρνιτς που ταλαιπωρήθηκε από θλάση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey