Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Αιολικό

10/02/2024 - 17:06 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2024 - 21:10

Ο Λεβαδειακός πέρασε από τον «Ταρλά» με σκορ 0-3 απέναντι στον Αιολικό που δεν έπεισε γενικότερα με την εμφάνιση του.

Χωρίς πάθος και με αρκετά λάθη ο Αιολικός κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας που κέρδισε δύο πέναλτι. Θέση στην αρχική εντεκάδα πήραν τα νέα δύο μεταγραφικά αποκτήματα Zivojinovic και Ignjatovic.

Παιχνίδι κέντρου στο ξεκίνημα για τις δύο ομάδες, με τον Αιολικό να απειλεί στο 6ο λεπτό με τον Zivojinovic. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολέττο στο 11ο λεπτό, μετά από επαφή του Κριμιτζά με τον Συμελίδη. Μια εύκολη απόφαση από τον διαιτητή που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων. Στο 28ο λεπτό ο Κωστή αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 32’ ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι σε βάρος του Σαραντίδη, με τον διαιτητή να δείχνει τη συνέχεια του αγώνα. Στο 45’ η ομάδα της Λιβαδειάς έκανε δύο τέρματα της με τον Τσιριγώτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Srnic.

Ο Τριανταφυλλάκος που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ στο 51’, με την μπάλα να ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ και στο 58’ οι αμυντικοί του Λεβαδειακού απομάκρυναν τη μπάλα προ κενής εστίας μετά από σουτ του Ignjatovic.  Ο Λεβαδειακός στη συνέχεια δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και πέτυχε το τελικό 0-3 ξανά από το σημείο του πέναλτι με σκορερ τον Bajrovic στο 88’.

nnomo-yoke.jpg (1170×780)

Γιοκέ και Ενομό στο τέλος οι μόνοι παίκτες που πήγαν στους φιλάθλους οι οποίοι αποδοκίμασαν την ομάδα για την εμφάνιση της.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Κριτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιόκε, Ενομό, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Κριμιτζάς(76’Καγκελίδης), Σρνιτς(46’Τριανατφυλλάκος), Σαραντίδης(68’Μουχάλης), Ουνγιαλίδης, Ζιβογίνοβιτς(56’Μπαλογιάννης), Τριανταφύλλου

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Πίρινεν, Κωστή(62’Γκουστάβο), Λιάγκας, Κουάδρα(86’Γιαννιώτας), Συμελίδης(86’Ντεντάκης), Πολέττο(62’Γκεζάλι), Τσιριγώτης(71’Barjovic)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey