«Δικά μας λάθη έκριναν το αποτέλεσμα» (video)

10/02/2024 - 21:08 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2024 - 21:55

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσαν μετά την αναμέτρηση του Αιολικού με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής των γηπεδούχων Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Καρανίκας.

Ο προπονητής του Αιολικού ανέφερε αρχικά ότι ο Αιολικός δεν ήταν σε καλή μέρα και δέχτηκε γκολ από δικά του λάθη κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Για ακόμη μια αναμέτρηση μίλησε για τη διαιτησία, ενώ σημείωσε πως ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε μετά το δεύτερο γκολ του αντιπάλου πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ ρόλο έπαιξαν και οι απουσίες βασικών παικτών όπως του Ζάκαριτς και του Μπενίτες, 

Επίσης, είπε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει και ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία, ενώ ενισχύθηκε και με ακόμη έναν ελεύθερο αμυντικό. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες συμπλήρωσε που όμως δεν σκοράρουν εύκολα και αυτό μας κοστίζει. 

Ο Νίκος Καρανίκας με τη σειρά του είπε ότι είναι απογοητευμένοι και προβληματισμένοι για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας και πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες τους. Πληρώνουμε προσωπικά λάθη υπογράμμισε και αυτό στο τέλος μας κοστίζει σε βαθμούς που αυτή είναι η ουσία. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, οι οικογένειας μας, είναι η ζωή μας, είναι ο σύλλογος και αυτά πρέπει να τα προστατέψουμε. Βάζουμε σε «κίνδυνο» τους εαυτούς μας και αυτό πρέπει να σταματήσει.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά συμπληρώνει παρακάτω και όσοι αγώνες μένουν μέχρι τα play outs να παλέψουμε να πάρουμε βαθμούς γιατί όλες οι ομάδες εκτός από τον Λεβαδειακό και τη Λάρισα δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Τέλος, τόνισε ότι δοκίμασαν νέο σχηματισμό που είχαν δουλέψει στις προπονήσεις και στο φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό και ότι ο Λεβαδειακός δεν δημιούργησε τρομερές ευκαιρίες, όμως σε καίρια σημεία έγιναν σοβαρά λάθη που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey