«Φτάσαμε δίκαια στη νίκη» (video)

10/02/2024 - 22:04 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2024 - 22:29

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσαν μετά τον αγώνα του Σαββάτου Αιολικός-Λεβαδειακός, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Σωκράτης Οφρυδόπουλος και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Κωστή.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είπε αρχικά ότι αυτά τα παιχνίδια μπορεί να φαίνονται εύκολα λόγω της μεγάλης βαθμολογικής διαφοράς, όμως κρύβουν δυσκολίες γιατί οι ομάδες παλεύουν για τους βαθμούς. O Λεβαδειακός κέρδισε δίκαια, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες πέρα από τα γκολ απέναντι σε μια ομάδα που ήταν αξιόμαχη και έχει ελπίδες για την παραμονή της. 

Το σημερινό ήταν ακόμη ένα καλό παιχνίδι επισήμανε και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού έπαιξε σημαντικό ρόλο. Σημείο κλειδί ήταν το δεύτερο τέρμα στο 45ο λεπτό. Σχετικά με την άνοδο σημείωσε ότι εκτός από τον Λεβαδειακό και τη Λάρισα, αξιώσεις έχουν η Νίκη Βόλου και ο Μακεδονικός. Ο κ. Οφρυδόπουλος ολοκλήρωσε λέγοντας ότι το πρωτάθλημα κρίνεται από το σύνολο των αγώνων και όχι από μεμονωμένα παιχνίδια.

Ο Γιάννης Κωστή είπε ότι στόχος της ομάδας του ήταν οι τρεις βαθμοί. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, απλά πρέπει να κάνεις το σωστό μέσα στο γήπεδο και αυτό έκανε η ομάδα της Λιβαδειάς. Με συγκέντρωση πήραμε δίκαια τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey