«Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο ο Αιολικός»

14/02/2024 - 16:52 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2024 - 17:58

Ο Αιολικός πλήρωσε το κακό πρώτο μέρος στον Βόλο και γνώρισε άλλη μια ήττα με σκορ 3-1.

Μέσα σε τρία λεπτά στο πρώτο μέρος η Νίκη Βόλου σημείωσε δύο γκολ, βάζοντας γερές βάσεις για τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Αιολικό, ο οποίος προσπάθησε να αντιστρέψει το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς αποτέλεσμα.

Πιο επιθετικός ο Αιολικός στα πρώτα λεπτά πάτησε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή σε δύο περιπτώσεις. Ο Σαραντίδης δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ουνγιαλίδη, ενώ οι αμυντικοί της Νίκης πρόλαβαν τα χειρότερα μετά από σουτ του Nnomo.

Στη συνέχεια ο Αιολικός οπισθοχώρησε, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν το γκολ κυρίως με στατικές φάσεις. Στο 19ο λεπτό μετά εκτέλεση κόρνερ ο Τζιώρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το χέρι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει αμέσως την παράβαση, ωστόσο στο 35ο λεπτό σε επανάληψη του ίδιου σκηνικού, ο Τζιώρας με το κεφάλι αυτή τη φορά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και η Νίκη έκανε δύο τα τέρματα της με τον Κρητικό που παραβίασε την εστία του Ντόκιτς με διπλή προσπάθεια.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι «κυανόλευκοι» πίεσαν ξανά ψηλά και κατάφεραν να μειώσουν στο 52’. Ο Ζάκαριτς σέρβιρε από πλάγια  στον Nnomo που μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ζάκαριτς στο 60ο λεπτό σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ο Αιολικός προσπάθησε να βρει διαδρόμους σε κάποιες περιπτώσεις για ακόμη ένα τέρμα, όμως οι γηπεδούχοι που είχαν και δοκάρι με τον Τζιώρα κράτησαν με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα, σκοράροντας και τρίτο γκολ στον 89’ με το πλασέ του αμυντικού Στίκα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Καμπανιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ Β και ισοβάθμησε με τον Αιολικό, ο Ηρακλής νίκησε 0-1 τον Απόλλωνα Πόντου και ο Λεβαδειακός 2-1 τον Μακεδονικό.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (90+1′ Κουτσομπίνας), Στίκας, Ανδρέου, Να’α, Κυριακίδης, Λίταινας (78′Πέττας), Παναγιωτίδης, Μιράντα (91'Μπάλλας), Κρητικός (83′ Μπαχανάκ), Τζιώρας (91′ Βουκελάτος)

Αιολικός (Κριτσμάρεβιτς): Ντόκιτ, Μουχάλης, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος(72′ Νούλας), Σρνιτς(79’Καγκελίδης), Σαραντίδης((46′ Ζιβοϊνοβιτς), Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου, Ενομό, ,Γιοκέ(87’Μπαλογιάννης), Ζάκαριτς

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey