«Τελικός» με τον Απόλλωνα Πόντου

17/02/2024 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 17/02/2024 - 15:33

Τον Απόλλωνα Πόντου φιλοξενεί ο Αιολικός την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2.

Ο αγώνας της χρονιάς είναι ο αυριανός απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, καθώς με νίκη οι γηπεδούχοι θα εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την παρουσία τους στα play outs μέσα από τα οποία θα διεκδικήσουν την παραμονή τους. Οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπουν σε περιπέτειες.

Ο Αιολικός προέρχεται από δύο δύσκολες αναμετρήσεις κόντρα στους πρωτοπόρους και έχει πλέον την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες μετά από σχεδόν τρεις μήνες, κάτι που θα τον τονώσει και ψυχολογικά για τα εναπομείναντα δύσκολα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του κανονικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λέσβου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο με προπόνηση στο «Γεώργιος Σκούφος». Ο Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μαξιμένκο, Χαμίντοβιτς και Κεχαγιά, τον τιμωρημένο Μπενίτες, ενώ ανέτοιμος είναι και ο Κολλαράς. Επιστρέφουν από ίωση ο Ιγκνιάτοβιτς και από τραυματισμό ο Σινγκ.

Ο Αιολικός απευθύνει κάλεσμα στους Μυτιληνιούς φιλάθλους, να στηρίξουν την ομάδα σε αυτόν τον ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα, δίνοντας δυναμικό παρών στις κερκίδες του «Ταρλά» στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey