Αποχώρησε ο Αιολικός από την Β ΕΠΣΛ

18/02/2024 - 10:40 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2024 - 10:49

Ο Αιολικός ανακοίνωσε επίσημα το Σάββατο 17/2 την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΕΠΣ Λέσβου και ιδιαίτερα για τον πρόεδρο Παντελέων Βερρή, ο οποίος απάντησε με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού. 

«Αναμένοντας την έγγραφη επίσημη απάντηση της ΕΠΣ Λέσβου, που δεν ήρθε ποτέ, είμαστε αναγκασμένοι να σταθούμε μόνο στα όσα προφορικά μας μετέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου κ. Παντελής Βερρής: «Ο  Αιολικός θα ήταν καλό να αποσυρθεί».

Έτσι και θα πράξουμε λοιπόν. Η ομάδα μας αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Λέσβου, κατά προτροπή της διοργανώτριας αρχής, ώστε να μη διαταραχθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της κατηγορίας. Δεν είχαμε εξάλλου, ποτέ, τέτοιο σκοπό. Αντιθέτως, στόχος μας ήταν να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος, συμμετέχοντας και εκπαιδεύοντας, σε μια εποχή που δυστυχώς οι ομάδες στις τοπικές κατηγορίες της Λέσβου λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Από την πλευρά μας κάναμε το χρέος μας απέναντι στην 48χρονη ιστορία του συλλόγου, τιμώντας πρώτιστα το ίδιο το λεσβιακό ποδόσφαιρο. Παρουσιάσαμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε Μυτιληνιούς ποδοσφαιριστές, αξιοποιώντας παράλληλα όλο το scouting από τη συνεργασία μας με τη Rush Greece, ώστε να φορέσουν τη φανέλα του Αιολικού Κ19 και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές εκτός Λέσβου. Οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα τιμούν τα κυανόλευκα στο πρωτάθλημα της Super League 2 Κ19.

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες της Β’ ΕΠΣ Λέσβου. Ας κερδίσει στο εξής ο πιο ικανός. Γιατί ο καλύτερος ήταν ο Αιολικός.

Με εκτίμηση,

ΑΕΠΣ Αιολικός»

Η απάντηση του προέδρου της ΕΠΣΛ:

Επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου στην ανακοίνωση του Αιολικός Μυτιλήνης θέλω να διευκρινήσω το εξής :ότι από τη στιγμή που η Κ19 αποφασίστηκε να είναι ίδια με την ομάδα που παίζει στο Β' Τοπικό της ΕΠΣΛ και αρχίζοντας πλέον το πρωτάθλημα της Κ19, θα ήταν αδύνατον κάθε Σαββατοκύριακο να υπάρχει αναβολή, έχοντας ακόμη 12 παιχνίδια το Β' Τοπικό (3 κανονικής διάρκειας και 9 στο Γ' γύρο).Θα πρέπει να υπάρχει και σεβασμός και στις υπόλοιπες 17 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β τοπικής!! Υ.Γ. Το πόσο έχω βοηθήσει εγώ προσωπικά τον Αιολικό δεν χρειάζεται να το πω, ας ρωτήσουν να μάθουν αυτοί που ήρθαν πέρισυ!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey