Κ19: Σαρωτικός στην πρεμιέρα ο Αιολικός

18/02/2024 - 18:20 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2024 - 21:19

Δυναμικό ξεκίνημα για την Κ19 του Αιολικού, η οποία πανηγύρισε καθαρή νίκη 0-3 μέσα στον Βόλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια, ο Αιολικός που είχε την απόλυτη κυριαρχία, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών σε κάθε ημίχρονο και πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην περυσινή πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος νέων της SL2.

Οι Μυτιληνιοί πήραν το προβάδισμα στο 20ο λεπτό με τον Λένα μετά από ασίστ του Τελωνιάτη. Στο 60ο λεπτό ο Μπαλωμένος αστόχησε από τα έντεκα βήματα, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Κορκίδης που είχε και δοκάρι νωρίτερα, σημείωσε το 0-2 με δημιουργό τον Γεωργακή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γεωργακής σφράγισε την μεγάλη νίκη των «κυανόλευκων» σκοράροντας για το τελικό 0-3. 

Η ομάδα του Βαγγέλη Σπανού με τη σημερινή της εμφάνιση απέδειξε ότι η σκληρή δουλειά που έχει γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα αποδίδει καρπούς και αξίζει την υποστήριξη όλων των φιλάθλων. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα της Λάρισας πιθανόν στο γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος» το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ Κ19 (Β. Σπανός): Σταυρίτης, Μπαλής, Lamin Sama (70’ Μπαϊρακταρίδης), Μακρής, Χότζα, Μπαλωμένος, Αλμέτα, Κορκίδης (70’ Τσακλιάροβ), Μουρτζιάπης (60’ Νικολακόπουλος), Λένα, Τελωνιάτης (58’ Γεωργακής)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey