«Αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε» (video)

19/02/2024 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2024 - 18:01

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσαν μετά την αναμέτρηση του Αιολικού με τον Απόλλωνα Πόντου, ο προπονητής των γηπεδούχων Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς και ο ποδοσφαιριστής Nikola Ignjiatovic.

 Ο Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς ανέφερε αρχικά ότι είχε πολύ καιρό να ζήσει το συναίσθημα της νίκης και στον αγώνα με τον Απόλλωνα υπήρχε πολύ πίεση γιατί ο Αιολικός έπαιξε με μια ομάδα που παλεύει επίσης για την κατηγορία. Επίσης, είπε ότι οι απουσίες λόγω τραυματισμών που έχει η ομάδα ειδικά στην αμυντική γραμμή, δυσκολεύουν περισσότερο το έργο της στη συνέχεια. Ακόμη σημείωσε ότι ο Αιολικός θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο με ένα τρίτο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος αγχώθηκαν οι παίκτες, όμως τα κατάφεραν στο τέλος και πήραν τη νίκη. Ο Αιολικός πρόσθεσε έχει ένα πρόγραμμα στα μέτρα του τώρα και μετά από αυτή τη νίκη που του χάρισε και ψυχολογία μπορεί διεκδικήσει καλά αποτελέσματα. 

Σε άλλο σημείο είπε ότι είχε μιλήσει και εκείνος για Play offs όμως δεν γνώριζε ακόμη την κατάσταση, ωστόσο ο Αιολικός θα παλέψει στα play outs και στο τέλος θα τα καταφέρει αν είναι όλοι δίπλα στην ομάδα. Η κριτική κάνει καλό συμπλήρωσε, όμως τα συνεχόμενα αρνητικά σχόλια επηρεάζουν τους παίκτες.

Παρακάτω μίλησε για τον σκόρερ των δύο τερμάτων Nnomo, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένας πειθαρχημένος παίκτης που βοηθάει την ομάδα, ενώ για τον επόμενο αγώνα με τον Καμπανιακό σημείωσε ότι ο Αιολικός έχει τις ίδιες πιθανότητες με τον αντίπαλο για να κατακτήσει τη νίκη.

Στη συνέχεια ο Ignjiatovic είπε ότι ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη του Αιολικού. Η ομάδα του είχε πολλές ευκαιρίες για να εξασφαλίσει τους τρεις πόντους από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο Αιολικός δεν είχε την αναμενόμενη εικόνα. Ο Αιολικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως κάποιες ατυχίες δεν τους έχουν επιτρέψει να αγωνιστούν με τη μέγιστη απόδοση τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey