Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον ΣΦΑΜ

22/02/2024 - 17:23 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2024 - 21:49

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο εστιατόριο «Ευκάλυπτος» στην Παναγιούδα.

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα και σε έναν φιλόξενο χώρο, ο πρόεδρος του ΣΦΑΜ Κώστας Παπτσάς έκοψε την πίτα και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ενώ ο σύλλογος τίμησε και δύο πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο και έχουν τιμήσει τη φανέλα της ομάδας. Ο παλιός παράγοντας Στέλιος Αλμπάνης απένειμε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και γενικό αρχηγό του Αιολικού Στέλιο Μαντζουράνη. Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΦΑΜ βράβευσε τον Γιώργο Μανούσο. Σημειώνεται ότι ο ΣΦΑΜ είχε τιμητική πλακέτα και για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αιολικού Τζιμ Αντωνάκα, ωστόσο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο κ. Αντώνακας δεν κατάφερε να παρευρεθεί. 

sfam-kopi-pitas2.jpg (1170×672)

Παρόντες στην όμορφη εκδήλωση, ήταν μέλη του ΣΦΑΜ, παλιά μέλη της διοίκησης του Αιολικού, ο Σταύρος Γριππιώτης, ο προπονητής Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς και μέλη του τεχνικού τιμ. Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλεύτρια Λέσβου Μαρία Κομνηνάκα, και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κατσαβέλλης και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Β. Αιγαίου  Μιχάλης Σεβδυνίδης.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά από τον ΣΦΑΜ που μοίρασε πλούσια δώρα στους παριστάμενους. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν με μουσική και τραγούδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey