Κ19: Τεράστια νίκη και πρώτη θέση για τον Αιολικό

24/02/2024 - 15:32 Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2024 - 19:31

Το «δύο στα δύο» έκανε η Κ19 του Αιολικού μετά την δεύτερη σερί νίκης της στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΛ και πέρασε μόνη στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σπανού επικράτησε 1-0 απέναντι στην ομάδα της Λάρισας που έδειξε καλά στοιχεία και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. 

Στο πρώτο 20λεπτο οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό, ήταν αρκετά κινητικές όμως έλειψε η μεγάλη φάση. Στο 24ο λεπτό ο Αιολικός πήρε το προβάδισμα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλμέτα από το ημικύκλιο. Στη συνέχεια η ΑΕΛ βγήκε πιο επικίνδυνα στην επίθεση, με την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων ωστόσο να λειτουργεί αποτελεσματικά. Η μεγαλύτερη στιγμή για την ΑΕΛ στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 39', με τον Σταυρίτη να απομακρύνει σωτήρια την κεφαλιά του Νίτσο.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες χαμήλωσαν ταχύτητα, με τον Αιολικό να κάνει περισσότερο διαχείριση του αποτελέσματος Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, αφού ο Χότζα απομάκρυνε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σηματοδότησε τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής. 

Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Β. Σπανός): Σταυρίτης, Μπαλής, Lamin Sama, Μακρής, Χότζα, Αλμέτα, Μπαλωμένος, Μουρτζιάπης(60'Τσακλιάροβ), Λένα, Τελωνιάτης(83'Δήμαρχος), Γεωργακής(70'Νικολακόπουλος)

ΑΕΛ: Αντωνόπουλος, Κουκουράβας, Ντίντης, Μπανταραλέξης, Γκάτζιας, Τσούτσος(80'Βεητάνης), Νίτσο, Μπέζας, Βαϊώρας(75'Γκουγκίδης), Νινίκης, Πολύζος(86'Ράπτης)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey