Για ακόμη μια νίκη κόντρα στον Καμπανιακό

24/02/2024 - 18:02 Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2024 - 22:20

Ακόμη ένα βήμα για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα play outs με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή θα προσπαθήσει να κάνει ο Αιολικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Καμπανιακό.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι, ο Αιολικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Καμπανιακού, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επικράτηση του κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, θα παλέψει απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και χρειάζεται αποκλειστικά επίσης τους τρεις βαθμούς. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται δύο πόντους πάνω από τον αντίπαλο τους, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ήττας θα υποχωρήσουν στην προτελευταία θέση, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ακόμη και από το σενάριο της ισοπαλίας ευνοημένος είναι ο Αιολικός, ο οποίος βέβαια καταστρώνει τα σχέδια του για να αποδράσει με τη νίκη και να πλασαριστεί σε υψηλότερη θέση.

Ο Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Χαμίντοβιτς και Μαξιμενκο, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Μπενίτες. Επίσης απών θα είναι και Καρανίνας που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Ντίμοφ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey