«Γίνεται τεράστια προσπάθεια και πρέπει ο κόσμος να μας στηρίξει»

25/02/2024 - 12:42 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2024 - 16:02

Μετά τη λήξη του αγώνα Αιολικός-ΑΕΛ 1-0 για το πρωτάθλημα της Κ19 το Σάββατο 24/2, μίλησαν στο sportlesvos ο προπονητής του Αιολικού Βαγγέλης Σπανός, ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Τζαφέρης και οι ποδοσφαιριστές Λάμπρος Μπαλωμένος και Νίκος Τελωνιάτης. Αναλυτικά:

Ο κ. Σπανός για τις δύο νίκες του Αιολικού σε ισάριθμους αγώνες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είπε:

«Εκπληκτικό ξεκίνημα, πολλά μπράβο στα παιδιά. Έχουν δώσει όλους τον εαυτό εδώ και έξι μήνες. Με όλες αυτές τις αντιξοότητες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στις μετακινήσεις, παιχνίδια, ταξίδια, όλα αυτά. Παίχτες από τη Μυτιλήνη, παίχτες από την Αθήνα.

Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή όταν συμμετείχαμε στο τοπικό πρωτάθλημα στη Λέσβο. Αλλά τώρα δύο παιχνίδια έχουμε δείξει εκατό φορές καλύτερη εικόνα από αυτό που δείχναμε στα εδώ παιχνίδια. Αξίζουν πολλά πράγματα τα παιδιά. Αντιμετωπίσαμε δύο πολύ καλές ομάδες, τη Nίκη Bόλου η οποία είχε κατακτήσει πέρσι τον τίτλο. Κάναμε μια εκπληκτική εμφάνιση μέσα στο Βόλο και το σκορ τα λέει όλα και μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.

Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν πολύ διαβασμένη, ενώ εμείς δεν την είχαμε δει καθόλου. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα με τον συνεργάτη μου και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε σωστά τον αντίπαλο σε έναν αγώνα που δεν θα είχαμε την κατοχή 90 λεπτά, όμως λειτουργήσαμε σωστά στην άμυνα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που δίνει χαρά σε εμάς και στην διοίκηση που συμβάλει και εκείνη με τον τρόπο της στην όλη προσπάθεια.»

Για το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί γκολ η ομάδα: «Έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτό το κομμάτι και εκμεταλλευόμαστε τους ταχύτατους παίκτες που έχουμε στην μεσοεπιθετική γραμμή. Όταν κρατάς το μηδέν, πάντα κερδίζεις κάτι. Δουλεύουμε σκληρά σε όλες τις γραμμές και πρέπει ο κόσμος να έρθει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια, όπως και η ΠΑΕ.»

Ακόμη πρόσθεσε ότι η ομάδα από την συμμετοχή της στην Β ΕΠΣ Λέσβου απέκτησε αγωνιστικό ρυθμό και οι παίκτες πήραν εμπειρίες για τη συνέχεια ιδιαίτερα στο τεχνικό κομμάτι. Προσθέταμε  σε κάθε αγώνα νέα στοιχεία ούτως ώστε σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις να είμαστε προετοιμασμένοι.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουμε αποκτήσει πλεονέκτημα και ψυχολογικά, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όχι απαραίτητα για να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά για να καταφέρουν αυτά τα παιδιά να ανέβουν ένα σκαλοπάτι, να γίνουν επαγγελματίες και να παίξουν στην ΠΑΕ ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας, να βγάλουμε παίκτες.»

tzaferis-spanos.jpg (373×280)

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Σπανού, Νίκο Τζαφέρης είπε:

«Θέλω να πω να μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Σπανό, τον άνθρωπο που με εμπιστεύεται καθώς εγώ είμαι συνεργάτης στην Αθήνα.  Ότι γίνεται είναι για το καλό της ομάδας και πιστεύω μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Σήμερα κερδίσαμε ένα μεγαθήριο, που λέγεται ΑΕΛ. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια και αυτά τα παιδιά αξίζουν κάτι παραπάνω. Εμείς, απ’ την πλευρά μας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας.»

Για τη συνεργασία με τον Βαγγέλη Σπανό: «Είμαι ένα μήνα στη ομάδα. Είναι πάρα πολύ καλή η συνεργασία με τον κ. Σπανό, λέμε τα πάντα, έχουμε επαφή κάθε μέρα και στην Αθήνα που έχει κατέβει και εδώ πέρα. Υπάρχει πάντα επικοινωνία, γι' αυτό και λεγόμαστε συνεργάτες.

Για τα παιδιά έχω αισθανθεί τέτοια αγάπη όσο διάστημα βρίσκομαι στη ομάδα και χαίρομαι που δουλεύουμε μαζί.»

mpalomenos.jpg (2048×1365)

Ο ποδοσφαιριστής Λάμπρος Μπαλωμένος ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Το ότι έχουμε δύο στα δύο είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς και του πολύ καλού κλίματος στην ομάδα γιατί είμαστε οικογένεια. Όλος ο οργανισμός πιστεύει σε εμάς και ήμασταν σίγουροι ότι θα έχουμε καλό ξεκίνημα. Βοήθησε η συμμετοχή μας στην Β ΕΠΣΛ γιατί είναι διαφορετικό από τους φιλικούς αγώνες. Στοχεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα συνεχίζουμε δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια.»

teloniatis.jpg (2048×1365)

Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τελωνιάτης σημείωσε: «Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά. Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Η ομάδα μας είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και όταν χρειάστηκε κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο πρωτάθλημα της Κ19, όμως δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο και έπαιξε σημαντικό ρόλο η συμμετοχή μας στην Β κατηγορία Λέσβου. Προσωπικά θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να βοηθάω την ομάδα μου. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey