Ήττα και προτελευταία θέση για τον Αιολικό

25/02/2024 - 17:00 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2024 - 21:31

Ο Αιολικός δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τον Απόλλωνα Πόντου, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 από τον Καμπανιακό και δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, υποχώρησε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Λέσβου δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ με τον αρκετά δραστήριο Ζάκαριτς που έδωσε μάχες, όμως με ένα σουτ εκτός περιοχής του Νίκου Καθάριου έμεινε πίσω στο σκορ, χωρίς να καταφέρουν να απαντήσουν έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αναγνωριστικό το πρώτο 20λεπτό χωρίς υποψία φάσης και για τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι ζωντάνεψε στη συνέχεια με δύο καλές ενέργειες του Ζάκαριτς που δεν κατάφερε ωστόσο να σκοράρει. Στο 24’ με έξυπνη ενέργεια μέσα στη μικρή περιοχή σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε κόρνερ, ενώ στο 27’ το πλασέ στην κίνηση που επιχείρησε ήταν αδύναμο. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τους γηπεδούχους μια κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι που μπλόκαρε σταθερά ο Ντόκιτς. Μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου ακολούθησε καλός αγωνιστικός ρυθμός, ωστόσο παρέμεινε το 0-0.

Κοντράστ συναισθημάτων στην επανέναρξη με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Στο 49’ ο Αιολικός έφτασε μια ανάσα από το 0-1 με τον Ζάκαριτς από θέση τε α τετ και τον Nnomo στη συνέχεια που δεν κατάφερε να πλασάρει στην επαναφορά. Στο επόμενο λεπτό με τρομερό σουτ του Νίκου Καθάριου η μπάλα κατέληξε στην εστία του Ντόκιτς και αφού χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 53’ ο Γαρύφαλλος αμαρκάριστος με κεφαλιά απείλησε ξανά, όπως και ο Ζάκαριτς λίγο αργότερα με σουτ εντός περιοχής από πλάγια θέση. Καλές ενέργειες εκατέρωθεν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ ο Αιολικός διαμαρτύρεται για περίπτωση πέναλτι σε βάρος του Μπαλογιάννη λίγο πριν την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών.

Μετά από το σημερινό 25/2 αποτέλεσμα, ο Αιολικός έμεινε οριστικά εκτός πεντάδας βάσει της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος(74’Πολύζος), Λαγωνίδης, Γιουκούδης(81’Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Πόζογλου(60’Τότσκα), Μπούσης, Ν(81’Παπαστεριανός). Καθάριος(60’Μανιός), Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος

Αιολικός (Κριτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης(61’Σινγκ), Ντίμοφ, Τριανταφύλλου(46’Μπαλογιάννης), Μπενίτες, Ιγκνιάτοβιτς, Τριανταφυλλάκος(87’Σαραντίδης), Γιοκέ, Ζάκαριτς, Nnomo, Σρνιτς

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey